Hvis din Mac starter med en tom skærm

Det er normalt, at der vises en tom (sort, grå eller blå) skærm en eller flere gange under starten. Hvis din Mac virker til at sidde fast på en tom skærm, skal du følge disse trin.

Grå skærm

1. Hvis din Mac eller din skærm slet ikke virker til at kunne tændes (ingen strøm), skal du starte med at følge fremgangsmåden for de situationer, hvor din Mac ikke tænder
  2. Hvis problemet fortsætter, skal du holde afbryderknappen på din Mac nede i 10 sekunder og derefter prøve at starte fra macOS-gendannelse. Hvis det virker, skal du gå videre til næste trin.
  3. Brug Diskværktøj til at reparere din startdisk, mens du er i macOS-gendannelse
    • Hvis Diskværktøj ikke fandt nogen fejl, skal du gå videre til næste trin.
    • Hvis Diskværktøj fandt fejl og reparerede dem, skal du genstarte din Mac. Hvis problemet fortsætter, skal du gå videre til næste trin.
  4. Prøv følgende:

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support