Hvis mikrofonen på din iPod touch ikke virker

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis lyden er utydelig under FaceTime-opkald, på videooptagelser eller i apps.

Rengør mikrofonen

1. Fjern eventuelle skærmbeskyttere, beskyttelsesfilm eller etuier fra din iPod touch.

2. Fjern urenheder fra åbningerne på din iPod touch.

Hvis Siri ikke kan høre dig

1. Åbn appen Memoer.

2. Tryk på knappen OptagNo alt supplied for Image, tal til bagsiden af din iPod touch, og stop derefter optagelsen.

3. Når du afspiller memoet, bør din stemme kunne høres klart og tydeligt.

4. Hvis din stemme ikke er klar og tydelig, skal du kontakte Apple-support.

Hvis mikrofonen ikke virker i en bestemt app

1. Gå til Indstillinger > Anonymitet > Mikrofon.

2. Kontroller, at appen er slået til.

3. Hvis appen ikke har tilladelse til at få adgang til din mikrofon, eller hvis den ikke er på listen, skal du kontakte appudvikleren.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.