Hvis mikrofonen på din iPod touch ikke virker

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis lyden er utydelig under FaceTime-opkald, på videooptagelser eller i apps.

Rengør mikrofonen

1. Fjern eventuelle skærmbeskyttere, beskyttelsesfilm eller etuier fra din iPod touch.
  2. Fjern urenheder fra åbningerne på din iPod touch.

Hvis Siri ikke kan høre dig

1. Åbn appen Memoer.
  2. Tryk på knappen Optag , tal ind i bagsiden af din iPod touch, og stop derefter optagelsen.
  3. Din stemme burde nu være klar og tydelig på memoet.
  4. Hvis din stemme ikke er klar og tydelig, skal du kontakte Apple-support.

Hvis mikrofonen ikke virker i en bestemt app

1. Gå til Indstillinger > Anonymitet > Mikrofon.
  2. Kontroller, at appen er slået til.
  3. Hvis appen ikke har tilladelse til at få adgang til din mikrofon, eller hvis den ikke er på listen, skal du kontakte appudvikleren.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.