Om sikkerhedsindholdet i iTunes 12.10.3 til Windows

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iTunes 12.10.3 til Windows.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iTunes 12.10.3 til Windows

Udgivet 11. december 2019

CFNetwork

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: En hacker i en privilegeret netværksposition kan være i stand til at tilsidesætte HSTS for et begrænset antal specifikke topniveaudomæner, der ikke tidligere var på den forudindlæste HSTS-liste

Beskrivelse: Der var et konfigurationsproblem, som er løst ved yderligere begrænsninger.

CVE-2019-8834: Rob Sayre (@sayrer)

Post tilføjet 4. april 2020

CFNetwork-proxyservere

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et program kan få adgang til hævede rettigheder

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2019-8848: Zhuo Liang fra Qihoo 360 Vulcan Team

libexpat

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Parsing af et skadeligt XML-arkiv kan medføre afsløring af brugeroplysninger

Beskrivelse: Dette problem er løst ved at opdatere til expat version 2.2.8.

CVE-2019-15903: Joonun Jang

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8835: Anonym, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative, Mike Zhang fra Pangu Team

CVE-2019-8844: William Bowling (@wcbowling)

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et use-after-free problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8846: Marcin Towalski fra Cisco Talos

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan afsløre websteder, en bruger har besøgt

Beskrivelse: Der var problemer med afsløring af oplysninger i håndteringen af Storage Access API. Problemet er løst med forbedret logik.

CVE-2019-8898: Michael Kleber fra Google

Post tilføjet 11. februar 2020, opdateret 20. februar 2020

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.