Om sikkerhedsindholdet i SwiftNIO SSL 2.4.1

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i SwiftNIO SSL 2.4.1.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

SwiftNIO SSL 2.4.1

Udgivet 4. oktober 2019

SwiftNIO

Fås til: SwiftNIO SSL 2.0.0 til 2.4.0 på Ubuntu 14.04 og nyere versioner

Effekt: Et skadeligt SwiftNIO-program, der bruger TLS, kan muligvis køre vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemet blev løst ved at signalere, at en eksekverbar stak ikke er påkrævet.

CVE-2019-8849: Apple

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.