Om Afterburner-acceleratorkortet til Mac Pro (2019)

Apple Afterburner er et acceleratorkort til Mac Pro (2019), der er udviklet til at forbedre de professionelles Apple ProRes- og ProRes RAW-arbejdsgange i forbindelse med film og video.

Hvad gør Afterburner?

Afterburner accelererer afkodning og afspilning af flere streams af ProRes og Pro Res RAW-videoarkiver.1

Hvad er de største fordele ved at bruge Afterburner?

• Afspil flere ProRes- og ProRes RAW-streams i opløsninger op til 8K.2

• Frigør Mac Pro (2019) CPU-processorer (op til 28 kerner) til yderligere behandling og andre effekter.

• Hurtigere transcoding og deling af ProRes- og ProRes RAW-projekter og arkiver.

Hvilke Apple-programmer kan bruge Afterburner?

Alle Apple-programmer, der kan afspille ProRes- eller ProRes RAW-arkiver, kan drage fordel af mulighederne i Afterburner. Dette gælder Final Cut Pro X, Motion, Compressor og QuickTime Player.

Kan programmer fra tredjepart bruge Afterburner?

Tredjeparts programudviklere kan vælge at understøtte Afterburner. Kontakt udvikleren for at få flere oplysninger.

Hvilke codecs accelereres af Afterburner?

Afterburner accelererer alle ProRes- og ProRes RAW-codecs.

Accelererer Afterburner ProRes- eller ProRes RAW-kodning?

Afterburner accelererer ProRes- og Pro Res RAW-afkodning og -afspilning.

Hvordan installerer jeg Afterburner?

Du kan købe en Mac Pro, hvor Afterburner er forudinstalleret og klar til brug.

Du kan også købe Afterburner separat og selv installere det i Mac Pro (2019). Du kan installere Afterburner på en hvilken som helst PCIe-plads med enkeltbredde i Mac Pro, men Apple anbefaler installering af Afterburner på plads 5 for at opnå den bedste ydeevne. Hvis plads 5 er optaget, kan du installere Afterburner på plads 3. Hvis både plads 3 og 5 er optaget, kan du installere Afterburner på plads 4.

Hvor mange Afterburner-kort kan jeg installere i en Mac Pro (2019)?

Op til tre Afterburner-kort øger ydeevnen for ProRes- og ProRes RAW-afkodning.

Hvordan skal jeg konfigurere CPU-enheden på min Mac Pro (2019), hvis jeg har planer om at installere Afterburner?

Afterburner afkoder ProRes- og ProRes RAW-indhold og reducerer belastningen af CPU-enheden – dette frigør CPU-ressourcer til anden behandling og andre effekter. Så når du konfigurerer CPU-enheden på din Mac Pro, skal du tage højde for behandlingskravene til dine projekter, arbejdsgange og de andre programmer, som du bruger.

Hvordan skal jeg konfigurere et grafikkort (GPU) på min Mac Pro (2019), hvis jeg har planer om at installere Afterburner?

Afterburner afkoder ProRes- og ProRes RAW-indhold. Demosaicingsbilleder af ProRes RAW behandles imidlertid af GPU. Hvis du bruger ProRes RAW-arkiver, skal du også tage grafikbehandlingens ydeevne i betragtning.

Understøttes Afterburner af et Thunderbolt Expansion Chassis?

Afterburner understøttes i Mac Pro (2019), men understøttes ikke af et Thunderbolt Expansion Chassis.

Understøttes Boot Camp af Afterburner?

Afterburners afkodningsacceleration er tilgængelig i macOS, men er ikke tilgængelig, når der bruges Windows med Boot Camp.

Hvordan interagerer Afterburner med det indbyggede grafikkort (GPU) eller med en ekstern grafikprocessor (eGPU)?

Afterburner accelererer afkodning af ProRes- og ProRes RAW-arkiver, men påvirker ikke GPU- eller eGPU-ydeevnen.

1. Afterburner accelererer ikke interlaced ProRes-medier.
2. Gennem optimeringer i Final Cut Pro X, der udnytter Afterburner og de flere kerner på Mac Pro, kan en 28-core Mac Pro med Afterburner afspille seks streams af 8K DCI ProRes RAW ved 29,97 bps eller 23 streams af 4K DCI UHD ProRes RAW ved 29,97 bps i fuld kvalitet. Test udført af Apple i november 2019 på forproduktion af 2,5 GHz 28-core Intel Xeon W-baserede Mac Pro-systemer med 384 GB RAM og to AMD Radeon Pro Vega II-grafikprocessorer med Infinity Fabric Link og 32 GB HBM2 hver, konfigureret med Afterburner og en 4 TB SSD. Testet på macOS Catalina med Final Cut Pro 10.4.7.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.