Om sikkerhedsindholdet i iOS-appen Shazam version 12.11.0.

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS-appen Shazam version 12.11.0.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iOS-appen Shazam version 12.11.0

Udgivet 26. marts 2019

Shazam

Fås til: iOS 10 og nyere

Effekt: Behandling af en skadelig URL-adresse kan føre til en åben omdirigering

Beskrivelse: Der var et problem med parsing af URL-adresseskemaer. Problemet er løst ved forbedret validering af URL-adresser.

CVE-2019-8791: Ashley King

Shazam

Fås til: iOS 10 og nyere

Effekt: Behandling af en skadelig URL-adresse kan medføre kørsel af vilkårlig javascript-kode

Beskrivelse: Et problem med indsættelse er løst via forbedret godkendelse.

CVE-2019-8792: Ashley King

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.