Enheder, du kan bruge sammen med Apple TV-appen og Apple TV+

Du kan få adgang til alle dine køb og abonnementer i Apple TV-appen på alle kompatible enheder, der er angivet nedenfor.

iPhone, iPad og iPod touch

Mac

Apple TV

Smart-tv'er

Roku-enheder

Amazon Fire TV-enheder

Du kan ikke abonnere eller foretage køb på Fire TV-enheder.

Windows-pc eller Microsoft Surface

På nettet

Nogle enheder er ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.