Om sikkerhedsindholdet i iTunes 12.10.2 til Windows

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iTunes 12.10.2 til Windows.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iTunes 12.10.2 til Windows

Udgivet 30. oktober 2019

Graphics Driver

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8784: Vasiliy Vasilyev og Ilya Finogeev fra Webinar, LLC

iTunes

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Kørsel af iTunes-installeringsprogrammet i et ikke-godkendt bibliotek kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var et problem med indlæsning af dynamisk bibliotek i indstillingen af iTunes. Problemet er løst med forbedret stisøgning.

CVE-2019-8801: Hou JingYi (@hjy79425575) fra Qihoo 360 CERT

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2019-8813: En anonym programmør

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8782: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8783: Cheolung Lee fra LINE+ Graylab Security Team

CVE-2019-8808: fundet af OSS-Fuzz

CVE-2019-8811: Soyeon Park fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8812: En anonym programmør

CVE-2019-8814: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8816: Soyeon Park fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8819: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8820: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8821: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8822: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8823: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit-procesmodel

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8815: Apple

Yderligere anerkendelser

CFNetwork

Vi vil gerne takke Lily Chen fra Google for hjælpen.

WebKit

Vi vil gerne takke Dlive fra Tencents Xuanwu Lab og Zhiyi Zhang fra Codesafe Team på Legendsec under Qi'anxin Group for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.