Om sikkerhedsindholdet i tvOS 13.2

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i tvOS 13.2.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

tvOS 13.2

Udgivet 28. oktober 2019

Konti

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En ekstern hacker kan lække hukommelse

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2019-8787: Steffen Klee fra Secure Mobile Networking Lab på Technische Universität Darmstadt

App Store

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En lokal hacker kan muligvis logge ind på en konto tilhørende en bruger, som tidligere har logget ind, uden gyldige loginoplysninger.

Beskrivelse: Et godkendelsesproblem er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2019-8803: Kiyeon An, 차민규 (CHA Minkyu)

Lyd

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8785: Ian Beer fra Google Project Zero

CVE-2019-8797: 08Tc3wBB, der arbejder med SSD Secure Disclosure

AVEVideoEncoder

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8795: 08Tc3wBB, der arbejder med SSD Secure Disclosure

Filsystemhændelser

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8798: ABC Research s.r.o., der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Kernel

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2019-8794: 08Tc3wBB, der arbejder med SSD Secure Disclosure

Kernel

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8786: En anonym programmør

Kernel

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: En sårbarhed i forbindelse med hukommelsesfejl er blevet rettet gennem forbedret låsning.

CVE-2019-8829: Jann Horn fra Google Project Zero

Post tilføjet 8. november 2019

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2019-8813: En anonym programmør

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8782: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8783: Cheolung Lee fra LINE+ Graylab Security Team

CVE-2019-8808: fundet af OSS-Fuzz

CVE-2019-8811: Soyeon Park fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8812: En anonym programmør

CVE-2019-8814: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8816: Soyeon Park fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8819: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8820: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8821: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8822: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8823: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit-procesmodel

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8815: Apple

Yderligere anerkendelser

CFNetwork

Vi vil gerne takke Lily Chen fra Google for hjælpen.

Kernel

Vi vil gerne takke Daniel Roethlisberger fra Swisscom CSIRT, Jann Horn fra Google Project Zero for hjælpen.

Post opdateret 8. november 2019

WebKit

Vi vil gerne takke Dlive fra Tencents Xuanwu Lab og Zhiyi Zhang fra Codesafe Team på Legendsec under Qi'anxin Group for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.