Om sikkerhedsindholdet i iOS 13.2 og iPadOS 13.2

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS 13.2 og iPadOS 13.2.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iOS 13.2 og iPadOS 13.2

Udgivet 28. oktober 2019

Konti

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: En ekstern hacker kan lække hukommelse

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2019-8787: Steffen Klee fra Secure Mobile Networking Lab på Technische Universität Darmstadt

App Store

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: En lokal hacker kan logge ind på kontoen for en bruger, der har været logget ind tidligere, uden gyldige loginoplysninger.

Beskrivelse: Et godkendelsesproblem er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2019-8803: Kiyeon An, 차민규 (CHA Minkyu)

Tilknyttede domæner

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: Forkert behandling af URL-adresser kan medføre uautoriseret dataoverførsel

Beskrivelse: Der var et problem med parsing af URL-adresser. Problemet er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2019-8788: Juha Lindstedt fra Pakastin, Mirko Tanania, Rauli Rikama fra Zero Keyboard Ltd

Lyd

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8785: Ian Beer fra Google Project Zero

CVE-2019-8797: 08Tc3wBB, der arbejder med SSD Secure Disclosure

AVEVideoEncoder

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8795: 08Tc3wBB, der arbejder med SSD Secure Disclosure

Bøger

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: Parsing af et skadeligt iBooks-arkiv kan medføre afsløring af brugeroplysninger

Beskrivelse: Der var et godkendelsesproblem i håndteringen af symbolske links. Problemet er løst ved forbedret godkendelse af symbolske links.

CVE-2019-8789: Gertjan Franken fra imec-DistriNet, KU Leuven

Kontakter

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: Behandling af en skadelig kontakt kan medføre efterligning af brugergrænsefladen

Beskrivelse: Et problem med en inkonsekvent brugerflade er løst ved forbedret statusadministration.

CVE-2017-7152: Oliver Paukstadt fra Thinking Objects GmbH (to.com)

Filsystemhændelser

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8798: ABC Research s.r.o., der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Graphics Driver

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8784: Vasiliy Vasilyev og Ilya Finogeev fra Webinar, LLC

Kernel

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2019-8794: 08Tc3wBB, der arbejder med SSD Secure Disclosure

Kernel

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8786: En anonym programmør

Indstillingsassistent

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: En hacker, der er tæt på rent fysisk, kan tvinge en bruger over på et skadeligt Wi-Fi-netværk under indstilling af enheden

Beskrivelse: Et problem med inkonsistens i konfigurationsindstillingerne for Wi-Fi-netværket er blevet løst.

CVE-2019-8804: Christy Philip Mathew fra Zimperium, Inc

Skærmoptagelse

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: En lokal bruger kan optage skærmen uden en synlig indikator for skærmoptagelse

Beskrivelse: Der var et konsistensproblem i beslutningen om, hvornår skærmoptagelse skulle vises for brugeren. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2019-8793: Ryan Jenkins fra Lake Forrest Prep School

WebKit

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2019-8813: En anonym programmør

WebKit

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8782: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8783: Cheolung Lee fra LINE+ Graylab Security Team

CVE-2019-8808: fundet af OSS-Fuzz

CVE-2019-8811: Soyeon Park fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8812: En anonym programmør

CVE-2019-8814: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8816: Soyeon Park fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8819: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8820: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8821: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8822: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8823: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit-procesmodel

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner, iPad Air 2 og nyere versioner, iPad mini 4 og nyere versioner og iPod touch 7. generation

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8815: Apple

Yderligere anerkendelser

CFNetwork

Vi vil gerne takke Lily Chen fra Google for dennes assistance.

Kernel

Vi vil gerne takke Jann Horn fra Google Project Zero for dennes assistance.

WebKit

Vi vil gerne takke Dlive fra Tencent's Xuanwu Lab og Zhiyi Zhang fra Codesafe Team hos Legendsec i Qi'anxin Group for deres assistance.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.