Børnesikring til Apple TV+ på nettet

Hvis et barn ser Apple TV+ på nettet, kan du begrænse, hvilke tv-udsendelser og film barnet har adgang til, ved at indstille børnesikring.

Når du logger ind på tv.apple.com/dk for første gang, kan du blive bedt om at tilføje eller bekræfte et kreditkort for at sikre, at kontoindehaveren har godkendt visning på nettet. Derefter kan du indstille begrænsningerne for indhold efter aldersvurdering.

1. Gå til tv.apple.com/dk, og log ind med den konto, du vil begrænse.
  2. Hold markøren over kontosymbolet øverst til højre, og klik derefter på Kontoindstillinger.
  3. Rul til afsnittet Børnesikring, og klik på menuen for at indstille aldersvurderingerne for tv-udsendelser eller film.
  4. Opret en firecifret kode.
  5. Angiv en e-mailadresse til gendannelse, hvis du skulle glemme denne kode.
  6. Tryk på mærket for at slå Indholdsbegrænsninger til, og vælg derefter den aldersvurdering, du ønsker, under Tv-udsendelser og film.

Når du fremover logger ind på tv.apple.com/dk på nettet, husker Apple TV+ indstillingerne for børnesikring på alle webbrowsere. Indholdsbegrænsninger, der er indstillet med børnesikring på tv.apple.com/dk, gælder ikke for Apple TV+ i Apple TV-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Mac, smart-tv'er eller andre streamingenheder.