Om sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 10.7

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 10.7.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iCloud til Windows 10.7

Udgivet 7. oktober 2019

UIFoundation

Fås til: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Effekt: Behandling af et skadeligt tekstarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med bufferoverløb, som blev løst gennem forbedret kontrol af grænser.

CVE-2019-8745: riusksk fra VulWar Corp, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2019-8625: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8719: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8707: En anonym programmør, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative, cc, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8726: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8733: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8735: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8763: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

Yderligere anerkendelser

Softwareopdatering

Tak for hjælpen til Michael Gorelik (@smgoreli) fra Morphisec (morphisec.com).

WebKit

Tak for hjælpen til Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit) og Zhihua Yao fra DBAPPSecurity Zion Lab.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.