Om sikkerhedsindholdet i iTunes 12.10.1 til Windows

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iTunes 12.10.1 til Windows.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iTunes 12.10.1 til Windows

Udgivet 7. oktober 2019

CoreCrypto

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af et stort input kan medføre DoS (Denial of Service)

Beskrivelse: Et Denial of Service-problem blev rettet via forbedret inputvalidering.

CVE-2019-8741: Nicky Mouha fra NIST

Post tilføjet 29. oktober 2019

CoreMedia

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2019-8825: Fundet af GWP-ASan i Google Chrome

Post tilføjet 29. oktober 2019

Foundation

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: En ekstern hacker kan muligvis forårsage pludselig programlukning eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2019-8746: Natalie Silvanovich og Samuel Groß fra Google Project Zero

Post tilføjet 29. oktober 2019

libxml2

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Flere problemer i libxml2

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-8749: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2019-8756: Fundet af OSS-Fuzz

Post tilføjet 29. oktober 2019

libxslt

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Flere problemer i libxslt

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-8750: Fundet af OSS-Fuzz

Post tilføjet 29. oktober 2019

UIFoundation

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af et skadeligt tekstarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med bufferoverløb, som blev løst gennem forbedret kontrol af grænser.

CVE-2019-8745: riusksk fra VulWar Corp, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2019-8625: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8719: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8764: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

Post opdateret 29. oktober 2019

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8707: En anonym programmør, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative, cc, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8710: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2019-8726: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8728: Junho Jang fra LINE Security Team og Hanul Choi fra ABLY Corporation

CVE-2019-8733: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8734: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2019-8735: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8743: zhunki fra Codesafe Team of Legendsec hos Qi'anxin Group

CVE-2019-8751: Dongzhuo Zhao, der arbejder med ADLab fra Venustech

CVE-2019-8752: Dongzhuo Zhao, der arbejder med ADLab fra Venustech

CVE-2019-8763: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8765: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8766: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2019-8773: Fundet af OSS-Fuzz

Post opdateret 29. oktober 2019

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret logik.

CVE-2019-8762: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

Post tilføjet 18. november 2019

Yderligere anerkendelser

Softwareopdatering

Vi vil gerne takke Michael Gorelik (@smgoreli) fra Morphisec (morphisec.com) for hjælpen.

WebKit

Vi vil gerne takke MinJeong Kim fra Information Security Lab, Chungnam National University, JaeCheol Ryou fra Information Security Lab, Chungnam National University i Sydkorea, Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit), Zhihua Yao fra DBAPPSecurity Zion Lab for hjælpen.

Post opdateret 29. oktober 2019

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.