Om sikkerhedsindholdet i iOS 13.1.1 og iPadOS 13.1.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS 13.1.1 og iPadOS 13.1.1.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iOS 13.1.1 og iPadOS 13.1.1

Udgivet 27. september 2019

Sandbox

Fås til: iPhone 6s og nyere, iPad Air 2 og nyere, iPad mini 4 og nyere og iPod touch 7. generation

Effekt: En appudvidelse fra en anden producent modtager muligvis ikke de rette sandbox-begrænsninger

Beskrivelse: Et problem logik, der anvendte de forkerte begrænsninger. Problemet er løst ved at opdatere logikken, så den anvender de rette begrænsninger.

CVE-2019-8779: Apple

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.