Brug Finder til at synkronisere din iPhone, iPad eller iPod med din computer

Fra og med macOS Catalina er synkronisering med Finder det samme som synkronisering med iTunes. Læs om at synkronisere dit indhold til din enhed.

Inden du bruger Finder til at synkronisere indhold på din iOS- eller iPadOS-enhed, kan du overveje at bruge iCloud, Apple Music eller lignende tjenester til at lagre indhold fra din Mac eller pc i netskyen. På den måde kan du få adgang til din musik, dine billeder og meget mere på dine enheder, når du ikke er i nærheden af din computer. Læs mere om at bruge Apple Music eller iCloud-fotos i stedet for Finder.

Hvis du bruger iCloud eller andre tjenester, f.eks. Apple Music, til at holde dit indhold opdateret på tværs af alle dine enheder, kan visse synkroniseringsfunktioner via Finder blive slået fra.

Du kan synkronisere følgende med Finder:

• Album, sange, playlister, film, tv-udsendelser, podcasts, bøger og lydbøger.
  • Billeder og videoer.
  • Kontakter og kalendere.

Synkroniser eller fjern indhold med Finder

1. Åbn et Finder-vindue, og slut din enhed til din computer med et USB-kabel. Hvis du slutter din enhed til din computer med et USB-kabel, og computeren ikke genkender din iPhone, iPad eller iPod, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.
  2. Din enhed vises i indholdsoversigten i Finder-vinduet. Klik på enheden for at vælge den.
  3. Hvis du bliver spurgt om det, skal du bekræfte, at du stoler på din enhed.
  4. Vælg den type indhold, du vil synkronisere eller fjerne. Marker afkrydsningsfeltet ud for Synkroniser for at slå synkroniseringen til for en indholdstype.
  5. Marker afkrydsningsfeltet ud for hvert element, du vil synkronisere.
  6. Klik på knappen Anvend nederst til højre i vinduet. Hvis synkroniseringen ikke starter automatisk, skal du klikke på knappen Synkroniser.

* Du kan kun synkronisere din enhed med ét Apple Music- eller Apple TV-bibliotek ad gangen. Hvis du får vist en besked om, at din enhed er synkroniseret med et andet Apple Music- eller Apple TV-bibliotek, har din enhed tidligere været tilsluttet en anden computer. Hvis du klikker på "Slet og synkroniser" i denne meddelelse, slettes alt indhold af den valgte type på din enhed og erstattes med indhold fra den computer, som din enhed er tilsluttet.

Synkroniser dit indhold via Wi-Fi

Når du har indstillet synkronisering med Finder ved hjælp af USB, kan du indstille Finder til at synkronisere din enhed med Wi-Fi i stedet for USB.

1. Slut din enhed til computeren med et USB-kabel, åbn et Finder-vindue, og vælg enheden.
  2. Vælg "Vis denne [enhed], når den er tilsluttet Wi-Fi."
  3. Klik på Anvend.

Når computeren og enheden har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk, vises enheden i Finder. Enheden synkroniseres automatisk, når den er tilsluttet strøm.