Brug Finder til at synkronisere din iPhone, iPad eller iPod med din computer

Med macOS Catalina er det at synkronisere med Finder det samme som at synkronisere med iTunes. Læs mere om at synkronisere dit indhold til din enhed.

Inden du bruger Finder til at synkronisere indhold på din iOS- eller iPadOS-enhed, kan du overveje at bruge iCloud, Apple Music eller lignende tjenester til at lagre indhold fra din Mac eller pc i netskyen. På den måde kan du få adgang til din musik, dine billeder og meget mere på dine enheder, når du ikke er i nærheden af din computer. Læs mere om at bruge Apple Music eller iCloud-fotos i stedet for Finder.

Hvis du bruger iCloud eller andre tjenester, f.eks. Apple Music, til at holde dit indhold opdateret på tværs af alle dine enheder, kan visse synkroniseringsfunktioner via Finder blive slået fra.

Dette kan du synkronisere med Finder

• Album, sange, spillelister, film, tv-udsendelser, podcasts, bøger og lydbøger.
  • Billeder og videoer.
  • Kontakter og kalendere.

Sådan synkroniserer eller fjerner du indhold med Finder

1. Åbn et Finder-vindue, og slut din enhed til din computer med et USB-kabel.
  2. Din enhed vises i indholdsoversigten i Finder-vinduet. Klik på enheden for at vælge den.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du godkende din enhed.
  4. Vælg den type indhold, du vil synkronisere eller fjerne. Marker afkrydsningsfeltet ud for Synkroniser for at slå synkroniseringen til for en indholdstype.
  5. Marker afkrydsningsfeltet ud for hvert element, du vil synkronisere.
  6. Klik på knappen Anvend nederst til højre i vinduet. Hvis synkroniseringen ikke starter automatisk, skal du klikke på knappen Synkroniser.

Sådan synkroniser du dit indhold via Wi-Fi

Når du har indstillet synkronisering med Finder ved hjælp af USB, kan du indstille Finder til at synkronisere din enhed med Wi-Fi i stedet for USB.

1. Slut din enhed til computeren med et USB-kabel, åbn et Finder-vindue, og vælg enheden.
  2. Vælg "Vis denne [enhed], når den er tilsluttet Wi-Fi."
  3. Klik på Anvend.

Når computeren og enheden har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk, vises enheden i Finder. Enheden synkroniseres automatisk, når den er tilsluttet strøm.