Om sikkerhedsindholdet i Xcode 11.0

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Xcode 11.0.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

Xcode 11.0

Udgivet 19. september 2019

IDE SCM

Fås til: macOS Mojave 10.14.4 og nyere modeller

Effekt: Flere problemer i libssh2

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 2.16.

CVE-2019-3855: Chris Coulson

ld64

Fås til: macOS Mojave 10.14.4 og nyere modeller

Effekt: Kompilering af kode uden den rette inputvalidering kan medføre kørsel af vilkårlig kode med brugerrettigheder

Beskrivelse: Flere problemer i ld64 i Xcode-værktøjskæden blev løst ved opdatering til version ld64-507.4.

CVE-2019-8721: Pan ZhenPeng fra Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-8722: Pan ZhenPeng fra Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-8723: Pan ZhenPeng fra Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-8724: Pan ZhenPeng fra Qihoo 360 Nirvan Team

otool

Fås til: macOS Mojave 10.14.4 og nyere modeller

Effekt: Behandling af et skadeligt arkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2019-8738: Pan ZhenPeng (@Peterpan0927) fra Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-8739: Pan ZhenPeng (@Peterpan0927) fra Qihoo 360 Nirvan Team

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.