Om sikkerhedsindholdet i iOS 13

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS 13.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iOS 13

Udgivet 19. september 2019

Bluetooth

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner

Effekt: Eksempelvisninger af meddelelser kan blive vist på Bluetooth-tilbehør, selvom eksempelvisninger er slået fra

Beskrivelse: Der var et logikproblem med visning af eksempelvisninger af meddelelser. Dette problem blev rettet gennem forbedret validering.

CVE-2019-8711: Arjang fra MARK ANTHONY GROUP INC., Cemil Ozkebapci (@cemilozkebapci) fra Garanti BBVA, Oguzhan Meral fra Deloitte Consulting, Ömer Bozdoğan-Ramazan Atıl Anadolu Lisesi Adana/TÜRKİYE

CoreAudio

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner

Effekt: Behandling af en skadelig film kan medføre afsløring af proceshukommelse

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret validering.

VE-2019-8705: riusksk fra VulWar Corp, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Face ID

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner

Effekt: En 3D-model, der er bygget til at ligne den tilmeldte bruger, kan godkende via Face ID

Beskrivelse: Problemet blev løst med forbedrede maskinlæringsmodeller til Face ID.

CVE-2019-8760: Wish Wu (吴潍浠 @wish_wu) fra Ant-financial Light-Year Security Lab

Foundation

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner

Effekt: En ekstern hacker kan muligvis forårsage pludselig programlukning eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2019-8641: Samuel Groß og Natalie Silvanovich fra Google Project Zero

Tastaturer

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner

Effekt: En lokal bruger kan forårsage, at der lækkes følsomme brugeroplysninger

Beskrivelse: Et godkendelsesproblem er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2019-8704: 王 邦 宇 (wAnyBug.Com) fra SAINTSEC

Beskeder

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner

Effekt: En person med fysisk adgang til en iOS-enhed kan muligvis få adgang til kontakter fra låst skærm.

Beskrivelse: Problemet er løst ved at begrænse mulighederne på en låst enhed.

CVE-2019-8742: videosdebarraquito

Vis

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner

Effekt: Behandling af et skadeligt arkiv kan afsløre brugeroplysninger

Beskrivelse: Der var et adgangsproblem, hvor kørselstilladelse af filer fejlagtigt blev tildelt. Problemet blev løst via forbedret validering af tilladelser.

CVE-2019-8731: Saif Hamed Hamdan Al Hinai fra Oman National CERT, Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit)

Safari

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre manipulering med adresselinjen

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2019-8727: Divyanshu Shukla (@justm0rph3u5) fra Quotient Technology

WebKit-sideindlæsning

Fås til: iPhone 6s og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2019-8674

Yderligere anerkendelser

Bluetooth

Vi vil gerne takke Jan Ruge fra TU Darmstadt, Secure Mobile Networking Lab, Jiska Classen fra TU Darmstadt, Secure Mobile Networking Lab, Francesco Gringoli fra University of Brescia, Dennis Heinze fra TU Darmstadt, Secure Mobile Networking Lab for hjælpen.

Kontrolcenter

Vi vil gerne takke Brandon Sellers for hjælpen.

Tastatur

Vi vil gerne takke en anonym programmør for hjælpen.

Mail

Vi vil gerne takke Kenneth Hyndycz for hjælpen.

Profiler

Vi vil gerne takke James Seeley (@Code4iOS) fra Shriver Job Corps for hjælpen.

SafariViewController

Vi vil gerne takke Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit) for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.