Om sikkerhedsindholdet i Safari 13.0.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Safari 13.0.1.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

Safari 13.0.1

Udgivet 24. september 2019

Safari

Fås til: macOS Mojave 10.14.6, macOS High Sierra 10.13.6

Effekt: Indlæsning af et skadeligt websted kan medføre manipulering med brugergrænsefladen

Beskrivelse: Et problem med en inkonsekvent brugerflade er løst ved forbedret statusadministration.

CVE-2019-8654: Juno Im (@junorouse) fra Theori

Service Workers

Fås til: macOS Mojave 10.14.6, macOS High Sierra 10.13.6

Effekt: Service Workers kan lække privat browserhistorik

Beskrivelse: Problemet blev løst med forbedret behandling af Service Worker-levetid.

CVE-2019-8725: Michael Thwaite fra Connect Medi

Yderligere anerkendelser

Safari

Vi vil gerne takke Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit) fra TurkishKit for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.