Om sikkerhedsindholdet i tvOS 13

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i tvOS 13.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

tvOS 13

Udgivet 24. september 2019

Tastaturer

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En lokal bruger kan forårsage, at der lækkes følsomme brugeroplysninger

Beskrivelse: Et godkendelsesproblem er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2019-8704: 王 邦 宇 (wAnyBug.Com) of SAINTSEC

Yderligere anerkendelser

Tastatur

Vi vil gerne takke en anonym programmør for hjælpen.

Profiler

Vi vil gerne takke James Seeley (@Code4iOS) fra Shriver Job Corps for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.