Om sikkerhedsindholdet i tvOS 13

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i tvOS 13.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

tvOS 13

Udgivet 24. september 2019

CoreAudio

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af en skadelig film kan medføre afsløring af proceshukommelse

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret validering.

VE-2019-8705: riusksk fra VulWar Corp, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Post tilføjet 8. oktober 2019

Kernel

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8717: Jann Horn fra Google Project Zero

Post tilføjet 8. oktober 2019

Kernel

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis aflæse opsætningen af kernehukommelsen

Beskrivelse: Problemet er løst med forbedret tilladelseslogik.

CVE-2019-8780: Siguza

Post tilføjet 8. oktober 2019

Tastaturer

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En lokal bruger kan forårsage, at der lækkes følsomme brugeroplysninger

Beskrivelse: Et godkendelsesproblem er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2019-8704: 王 邦 宇 (wAnyBug.Com) fra SAINTSEC

libxml2

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Flere problemer i libxml2

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-8749: fundet af OSS-Fuzz

CVE-2019-8756: fundet af OSS-Fuzz

Post tilføjet 8. oktober 2019

UIFoundation

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af et skadeligt tekstarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med bufferoverløb, som blev løst gennem forbedret kontrol af grænser.

CVE-2019-8745: riusksk fra VulWar Corp, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Post tilføjet 8. oktober 2019

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2019-8625: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8719: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

Post tilføjet 8. oktober 2019

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8707: En anonym programmør, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative, cc, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8720: Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8726: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8733: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8735: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8763: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

Post tilføjet 8. oktober 2019

Yderligere anerkendelser

boringssl

Vi vil gerne takke Thijs Alkemade (@xnyhps) fra Computest for hjælpen.

Post tilføjet 8. oktober 2019

Tastatur

Vi vil gerne takke en anonym programmør for hjælpen.

Profiler

Vi vil gerne takke James Seeley (@Code4iOS) fra Shriver Job Corps for hjælpen.

WebKit

Vi vil gerne takke Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit), Zhihua Yao fra DBAPPSecurity Zion Lab og en anonym programmør for hjælpen.

Post tilføjet 8. oktober 2019

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.