Om batteri og ydeevne i iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max

Læs mere om det nye indbyggede software- og hardwaresystem, som iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max bruger til at reducere påvirkninger af ydeevnen, når batteriets kemiske alder stiger.

Det nye indbyggede software- og hardwaresystem er automatisk, altid slået til og designet til at levere den bedst mulige ydeevne i takt med, at batteriet med tiden bliver ældre. Strømbehovet i iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max overvåges dynamisk, og ydeevnen styres, så den kan imødekomme dette behov i realtid. Systemet er mere avanceret end tidligere systemer til styring af batteri og strøm i en iPhone og lader din iPhone reducere påvirkninger af ydeevnen i takt med, at batteriet bliver ældre.

Om ydeevnen, når batterier bliver ældre

Selv om påvirkninger af ydeevnen reduceres så meget som muligt, kan et ældre batteri stadig føre til en – muligvis midlertidig – forringelse af ydeevnen. Afhængigt af batteriets tilstand og de opgaver, som din iPhone skal håndtere, kan apps f.eks. være længere om at starte, billedfrekvensen kan blive lavere, hastigheden for trådløse data kan reduceres, baggrundslyset kan blive svagere eller lydstyrken i højtalerne kan reduceres.

Sådan kontrollerer du batteritilstanden på din iPhone

Alle genopladelige batterier er forbrugsstoffer og har en begrænset levetid – i sidste ende falder deres kapacitet og ydeevne til et niveau, der kræver, at de udskiftes. Du kan læse mere om batteritilstanden på din iPhone, og om du burde udskifte dit batteri, ved at gå til Indstillinger > Batteri > Batteritilstand.

Hvis din iPhones ydeevne er påvirket af et gammelt batteri, og du ønsker at få hjælp til at udskifte batteriet, kan du kontakte Apple-support for servicemuligheder.