Hvis arkiver i Windows ikke synkroniseres med iCloud Drive, fordi stien er for lang

Hvis du får en notifikation på din pc, der siger, at nogle af dine arkiver i iCloud Drive ikke synkroniseres, kan du læse, hvad du kan gøre.

No alt supplied for Image

Et arkivnavn eller en sti kan være for lang

En sti, der er for lang, kan betyde:

• Et eller flere arkivnavne er for langt.

• Stien er for lang. En sti kan omfatte arkivnavnet og navnene på alle mapper og undermapper, hvor arkiverne ligger.

I iCloud til Windows 10.8 eller en nyere version vil et arkivnavn eller en sti, der er for lang, ikke blive synkroniseret, men dine andre arkiver vil fortsat synkroniseres med iCloud Drive. Du kan også se det stinavn, der er for langt, så du let kan finde arkivet i Filsøgning.

I iCloud til Windows 10 eller en tidligere version, betyder et arkivnavn eller en sti, der er for lang, at ingen af arkiverne i denne mappe synkroniseres med iCloud Drive. Du kan sikre, at de andre arkiver fortsat synkroniseres med iCloud Drive, ved at downloade den nyeste version af iCloud til Windows.

Find arkivnavnet eller -stien

Hvis du kender navnet på den arkivsti, der ikke vil synkroniseres med iCloud Drive, kan du måske finde arkivet i Arkivsøgning. Som en hjælp til synkroniseringen af arkiver til iCloud Drive kan du ændre navnet på arkiver, mapper eller undermapper i arkivstien til et navn på mindre end 256 tegn.

Hvis du omdøber et arkiv eller en mappe, opdateres ændringer muligvis ikke i visse apps fra andre producenter.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.