Om sikkerhedsindholdet i SwiftNIO HTTP/2 1.5.0

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i SwiftNIO HTTP/2 1.5.0.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

SwiftNIO HTTP/2 1.5.0

Udgivet d. 13. august 2019

SwiftNIO HTTP/2

Fås til: SwiftNIO HTTP/2 1.0.0 til og med 1.4.0 i macOS Sierra 10.12 og nyere versioner samt Ubuntu 14.04 og nyere versioner

Effekt: En HTTP/2-server kan forbruge ubegrænsede mængder hukommelse ved modtagelse af bestemte trafikmønstre og i sidste ende opbruge alle ressourcer

Beskrivelse: Problemet er løst via forbedret administration af bufferstørrelse.

CVE-2019-9512: Jonathan Looney fra Netflix

CVE-2019-9514: Jonathan Looney fra Netflix

CVE-2019-9515: Jonathan Looney fra Netflix

CVE-2019-9516: Jonathan Looney fra Netflix

SwiftNIO HTTP/2

Fås til: SwiftNIO HTTP/2 1.0.0 til og med 1.4.0 i macOS Sierra 10.12 og nyere versioner samt Ubuntu 14.04 og nyere versioner

Effekt: En HTTP/2-server kan forbruge for mange CPU-ressourcer ved modtagelse af bestemte trafikmønstre

Beskrivelse: Problemet er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-9518: Piotr Sikora fra Google, Envoy Security Team

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.