Administration af apps, der bruges med Log ind med Apple

Læs mere om, hvordan du ser og administrerer apps, du bruger med Log ind med Apple.

Se, hvilke apps der bruger dit Apple-id

Når du bruger Log ind med Apple, kan du logge ind på deltagende apps og websteder fra tredjeparter med dit Apple-id. Hvis du vil se en liste over de apps, du bruger med Log ind med Apple, og administrere dine indstillinger for de enkelte apps, kan du gå til Indstillinger for Apple-id på din enhed eller logge ind på kontosiden for dit Apple-id.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk på [dit navn].
  2. Tryk på Adgangskode og sikkerhed
  3. Tryk på Apps, der bruger dit Apple-id.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen (), og klik derefter på Systemindstillinger.
  2. Klik på Apple-id, og vælg derefter Adgangskode og sikkerhed.
  3. Klik på Rediger.

På nettet

1. Log ind på kontosiden for dit Apple-id.
  2. Gå til sektionen Sikkerhed, og gå derefter til Apps og websteder, der bruger Apple-id.
  3. Vælg Administrer.

Administration af apps

Under kontoindstillingerne for dit Apple-id kan du se en liste over apps, som du bruger med Log ind med Apple. Vælg en app på listen for at se, hvilke oplysninger du har delt med appen. Du kan også se et link til appens anonymitetspolitik eller vilkår og betingelser.

Hvis du vælger at skjule din e-mailadresse fra en app og bruge vores private tjeneste til videresendelse af e-mails, kan du deaktivere videresendelse af e-mails til din personlige e-mailadresse. Du kan også vælge at holde op med at bruge dit Apple-id til en app eller et websted.

Deaktiver videresendelse af e-mails

Hvis du vil forhindre, at e-mails fra en bestemt udvikler sendes til din personlige indbakke, kan du deaktivere Viderestil til og derefter vælge Stop. E-mails videresendes ikke til din personlige indbakke, medmindre du igen aktiverer videresendelse af e-mails.

Skift e-mailadresse til videresendelse

Hvis du bruger Skjul min e-mailadresse for en udvikler, kan du ændre den e-mailadresse, der modtager videresendte beskeder fra den pågældende udvikler. Du kan vælge en hvilken som helst e-mailadresse, som du har registreret på kontoen for dit Apple-id:

1. På iPhone skal du gå til Indstillinger og trykke på [dit navn].
  2. Tryk på Navn, telefon, e-mail, og tryk derefter på Viderestil til under Skjul min e-mailadresse.
  3. Vælg den adresse, du vil videresende e-mails til.

Når du vælger e-mailadressen, gælder den for e-mails fra alle apps og udviklere, der bruger Skjul min e-mailadresse.

Hold op med at bruge dit Apple-id med en app

Hvis du vil holde op med at bruge dit Apple-id med en app, skal du vælge Hold op med at bruge Apple-id og derefter vælge Stop brug.

Når du holder op med at bruge dit Apple-id med en app, bliver du logget ud af appen på din enhed. Næste gang du åbner appen eller besøger webstedet for appen, kan du enten vælge Log ind med Apple for at logge ind igen eller oprette en ny konto.

Hvis du vælger at bruge Log ind med Apple igen, logges du ind på den samme konto, du brugte før. Nogle apps kan give dig mulighed for at oprette en ny adgangskode til din eksisterende konto, så du kan logge ind igen uden at bruge dit Apple-id.

Nogle udviklere kan bruge Log ind med Apple til at give dig en konto til mere end en enkelt app. Hvis det er tilfældet, og du deaktiverer videresendelse af e-mails eller holder op med at bruge dit Apple-id til en enkelt app, gælder det for alle apps fra den pågældende udvikler.