Hvis din Mac ikke kan bruge NTLM til at oprette forbindelse til en Windows-server

Når du bruger NLTM-loginoplysninger til at oprette forbindelse til en Windows-server, kan det ske, at din Mac melder om problemer med at oprette forbindelse til serveren.

macOS Mojave og tidligere versioner kan muligvis ikke bruge NTLM-loginoplysninger til at oprette forbindelse til CIFS- eller SMB1-enheder på en server, der har fået installeret Microsoft Windows Server-opdateringer fra 11. juni 2019 eller senere. Når du har indtastet dit brugernavn og din adgangskode, får du vist en advarsel om, at der opstod et problem under forsøget på at oprette forbindelse til serveren, og at du bør kontrollere servernavnet og IP-adressen og derefter prøve igen.

Hvis du er sikker på, at brugernavnet og adgangskoden er korrekt, kan du bruge disse løsninger til at oprette forbindelse. Kontakt din systemadministrator, hvis du har brug for hjælp.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.