Meddel beskeder med Siri på AirPods

Når du har dine AirPods eller kompatible Beats-hovedtelefoner på, kan Siri meddele indgående beskeder. Du kan derefter svare straks med det håndfri system.

Dette skal du bruge

Du kan få Siri til at meddele dine indgående beskeder med disse hovedtelefoner:

• AirPods (2. generation)
  • AirPods Pro
  • Powerbeats Pro
  • Beats Solo Pro

Dine kompatible hovedtelefoner skal danne par med en af disse enheder:

• iPhone med iOS 13.2 eller en nyere version
  • iPad med iPadOS 13.2 eller en nyere version

Sådan slår du Meddel beskeder med Siri til

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Meddelelser, og tryk derefter på Meddel beskeder med Siri.
  3. Slå Meddel beskeder med Siri til.

Når denne funktion er slået til, læser Siri dine indgående beskeder højt, hvis hovedtelefonerne er tilsluttet din iPhone eller iPad, du har dem på, og enheden er låst. Siri afspiller en tone og meddeler derefter afsenderens navn og læser beskeden. Hvis beskeden er lang, meddeler Siri afsenderens navn og siger blot, at denne person har sendt dig en besked. Du kan bede Siri om at læse hele beskeden op, eller du kan åbne din iPhone eller iPad for at læse den.

Du kan også administrere, hvilke kontakter Siri læser beskeder fra, i Indstillinger > Meddelelser > Meddel beskeder med Siri. Tryk på Beskeder, og vælg derefter Favoritter, Seneste, Kontakter eller Alle.

Hvis du tilpasser Kontrolcenter, så det inkluderer Meddel beskeder med Siri, kan du bruge Kontrolcenter til hurtigt at slå denne funktion til eller fra.

Sådan besvarer du beskeder

1. Vent på, at Siri læser beskeden. Siri lytter derefter til dit svar.
  2. Fortæl Siri, at du gerne vil svare, og sig din besked. Sig f.eks. "Jeg er på vej" eller "Fortæl hende, at jeg mødes med hende der". Når du stopper med at tale, læser Siri dit svar op for dig og spørger, om du vil sende det.

Du kan få Siri til at sende dit svar med det samme uden at få det læst op først. Gå til Indstillinger > Meddelelser > Meddel beskeder med Siri, og slå Svar uden bekræftelse fra.

Hvis du modtager flere beskeder ad gangen, kan du hurtigt sætte Meddel beskeder med Siri på pause ved at tage en af dine AirPods ud eller fjerne dine hovedtelefoner.

Sådan gør du, hvis du ikke får meddelelser fra Siri

Hvis du ikke kan høre Siri meddele dine beskeder, kan du prøve følgende:

1. Kontroller, at du bruger en kompatibel enhed.
  2. Sørg for, at dine AirPods eller kompatible Beats-hovedtelefoner danner par med din enhed i Indstillinger > Bluetooth.
  3. Gå til Indstillinger > Meddelelser > Meddel beskeder med Siri, og sørg for, at Meddel beskeder med Siri er slået til. Tryk derefter på Beskeder, og sørg for, at Meddel beskeder med Siri også er slået til her.
  4. Kontroller, at din iPhone eller iPad er låst, og at skærmen er mørk. Siri meddeler ikke beskeder, hvis du er i gang med at bruge din enhed.