Om sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 10.6

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 10.6.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iCloud til Windows 10.6

Udgivet 23. juli 2019

libxslt

Fås til: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Effekt: En hacker kan muligvis se følsomme oplysninger

Beskrivelse: Et problem med stackoverløb er løst ved hjælp af forbedret inputvalidering.

CVE-2019-13118: fundet af OSS-Fuzz

WebKit

Fås til: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2019-8658: akayn, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af dokumentindlæsninger. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2019-8690: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8644: G. Geshev, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8666: Zongming Wang (王宗明) og Zhe Jin (金哲) fra Chengdu Security Response Center hos Qihoo 360 Technology Co. Ltd.

CVE-2019-8669: akayn, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8671: Apple

CVE-2019-8672: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8673: Soyeon Park og Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8676: Soyeon Park og Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8677: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8678: Anthony Lai (@darkfloyd1014) fra Knownsec, Ken Wong (@wwkenwong) fra VXRL, Jeonghoon Shin (@singi21a) fra Theori, Johnny Yu (@straight_blast) fra VX Browser Exploitation Group, Chris Chan (@dr4g0nfl4me) fra VX Browser Exploitation Group, Phil Mok (@shadyhamsters) fra VX Browser Exploitation Group, Alan Ho (@alan_h0) fra Knownsec, Byron Wai fra VX Browser Exploitation, P1umer fra ADLab fra Venustech

CVE-2019-8679: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8680: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8681: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8683: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2019-8684: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2019-8685: akayn, Dongzhuo Zhao, der arbejder med ADLab fra Venustech, Ken Wong (@wwkenwong) fra VXRL, Anthony Lai (@darkfloyd1014) fra VXRL og Eric Lung (@Khlung1) fra VXRL

CVE-2019-8686: G. Geshev, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8687: Apple

CVE-2019-8688: Insu Yun fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8689: lokihardt fra Google Project Zero

Post opdateret 17. september 2019

WebKit

Fås til: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af samtidige sideindlæsninger. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2019-8649: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.