Om sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 7.13

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 7.13.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iCloud til Windows 7.13

Udgivet 23. juli 2019

libxslt

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: En hacker kan muligvis se følsomme oplysninger

Beskrivelse: Et problem med stackoverløb er løst ved hjælp af forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-13118: fundet af OSS-Fuzz

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2019-8658: akayn, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af indlæsningen af dokumenter. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2019-8690: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8644: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8666: Zongming Wang (王宗明) og Zhe Jin (金哲) fra Chengdu Security Response Center i Qihoo 360 Technology Co. Ltd.

CVE-2019-8669: akayn, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8671: Apple

CVE-2019-8672: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8673: Soyeon Park og Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8676: Soyeon Park og Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8677: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8678: en anonym programmør, Anthony Lai (@darkfloyd1014) fra Knownsec, Ken Wong (@wwkenwong) fra VXRL, Jeonghoon Shin (@singi21a) fra Theori, Johnny Yu (@straight_blast) fra VX Browser Exploitation Group, Chris Chan (@dr4g0nfl4me) fra VX Browser Exploitation Group, Phil Mok (@shadyhamsters) fra VX Browser Exploitation Group, Alan Ho (@alan_h0) fra Knownsec, Byron Wai fra VX Browser Exploitation

CVE-2019-8679: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8680: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8681: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8683: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2019-8684: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2019-8685: akayn, Dongzhuo Zhao, der arbejder med ADLab fra Venustech, Ken Wong (@wwkenwong) fra VXRL, Anthony Lai (@darkfloyd1014) fra VXRL og Eric Lung (@Khlung1) fra VXRL

CVE-2019-8686: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8687: Apple

CVE-2019-8688: Insu Yun fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8689: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af synkrone indlæsninger af sider. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2019-8649: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.