Om sikkerhedsindholdet i Safari 12.1.2

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i Safari 12.1.2.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

Safari 12.1.2

Udgivet 22. juli 2019

Safari

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og inkluderet i macOS Mojave 10.14.6

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre manipulering med adresselinjen

Beskrivelse: Et problem med en inkonsekvent brugerflade er løst ved forbedret statusadministration.

CVE-2019-8670: Tsubasa FUJII (@reinforchu)

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og inkluderet i macOS Mojave 10.14.6

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2019-8658: akayn, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og inkluderet i macOS Mojave 10.14.6

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af dokumentindlæsninger. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2019-8690: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og inkluderet i macOS Mojave 10.14.6

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8644: G. Geshev, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8666: Zongming Wang (王宗明) og Zhe Jin (金哲) fra Chengdu Security Response Center hos Qihoo 360 Technology Co. Ltd.

CVE-2019-8669: akayn, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8671: Apple

CVE-2019-8672: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8673: Soyeon Park og Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8676: Soyeon Park og Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8677: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8678: Anthony Lai (@darkfloyd1014) fra Knownsec, Ken Wong (@wwkenwong) fra VXRL, Jeonghoon Shin (@singi21a) fra Theori, Johnny Yu (@straight_blast) fra VX Browser Exploitation Group, Chris Chan (@dr4g0nfl4me) fra VX Browser Exploitation Group, Phil Mok (@shadyhamsters) fra VX Browser Exploitation Group, Alan Ho (@alan_h0) fra Knownsec, Byron Wai fra VX Browser Exploitation, P1umer fra ADLab fra Venustech

CVE-2019-8679: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8680: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8681: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8683: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2019-8684: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2019-8685: akayn, Dongzhuo Zhao, der arbejder med ADLab fra Venustech, Ken Wong (@wwkenwong) fra VXRL, Anthony Lai (@darkfloyd1014) fra VXRL og Eric Lung (@Khlung1) fra VXRL

CVE-2019-8686: G. Geshev, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8687: Apple

CVE-2019-8688: Insu Yun fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8689: lokihardt fra Google Project Zero

Post opdateret 11. september 2019

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og inkluderet i macOS Mojave 10.14.6

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af samtidige sideindlæsninger. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2019-8649: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.