Om sikkerhedsindholdet i tvOS 12.4

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i tvOS 12.4.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

tvOS 12.4

Udgivet 22. juli 2019

Kernedata

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En ekstern hacker kan lække hukommelse

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2019-8646: Natalie Silvanovich fra Google Project Zero

Kernedata

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et fjernangreb kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et use-after-free problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8647: Samuel Groß og Natalie Silvanovich fra Google Project Zero

Kernedata

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En ekstern hacker kan muligvis forårsage pludselig programlukning eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-8660: Samuel Groß og Natalie Silvanovich fra Google Project Zero

Foundation

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En ekstern hacker kan muligvis forårsage pludselig programlukning eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2019-8641: Samuel Groß og Natalie Silvanovich fra Google Project Zero

Heimdal

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Der var et problem i Samba, der kan give hackere mulighed for at udføre uautoriserede handlinger ved at opfange kommunikation mellem tjenester

Beskrivelse: Problemet er løst ved hjælp af forbedrede kontroller for at forhindre uautoriserede handlinger.

CVE-2018-16860: Isaac Boukris og Andrew Bartlett fra Samba Team og Catalyst

libxslt

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En hacker kan muligvis se følsomme oplysninger

Beskrivelse: Et problem med stackoverløb er løst ved hjælp af forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-13118: fundet af OSS-Fuzz

Profiler

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis begrænse adgangen til websteder

Beskrivelse: Der var et godkendelsesproblem med bekræftelsen af rettigheder. Problemet er løst ved forbedret godkendelse af procesrettigheder.

CVE-2019-8698: Luke Deshotels, Jordan Beichler og William Enck fra North Carolina State University, Costin Carabaș og Răzvan Deaconescu fra University POLITEHNICA i Bukarest

Vis

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En hacker kan muligvis udløse en "use-after-free" i et program og deserialisere en ikke-godkendt NSDictionary

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2019-8662: Natalie Silvanovich og Samuel Groß fra Google Project Zero

Siri

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En ekstern hacker kan lække hukommelse

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2019-8646: Natalie Silvanovich fra Google Project Zero

UIFoundation

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Parsing af et skadeligt Office-dokument kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2019-8657: riusksk fra VulWar Corp, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af indlæsningen af dokumenter. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2019-8690: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af synkrone indlæsninger af sider. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2019-8649: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2019-8658: akayn, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8644: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8666: Zongming Wang (王宗明) og Zhe Jin (金哲) fra Chengdu Security Response Center i Qihoo 360 Technology Co. Ltd.

CVE-2019-8669: akayn, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8671: Apple

CVE-2019-8672: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8673: Soyeon Park og Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8676: Soyeon Park og Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8677: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8678: en anonym programmør, Anthony Lai (@darkfloyd1014) fra Knownsec, Ken Wong (@wwkenwong) fra VXRL, Jeonghoon Shin (@singi21a) fra Theori, Johnny Yu (@straight_blast) fra VX Browser Exploitation Group, Chris Chan (@dr4g0nfl4me) fra VX Browser Exploitation Group, Phil Mok (@shadyhamsters) fra VX Browser Exploitation Group, Alan Ho (@alan_h0) fra Knownsec, Byron Wai fra VX Browser Exploitation

CVE-2019-8679: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8680: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8681: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8683: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2019-8684: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2019-8685: akayn, Dongzhuo Zhao, der arbejder med ADLab fra Venustech, Ken Wong (@wwkenwong) fra VXRL, Anthony Lai (@darkfloyd1014) fra VXRL og Eric Lung (@Khlung1) fra VXRL

CVE-2019-8686: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8687: Apple

CVE-2019-8688: Insu Yun fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8689: lokihardt fra Google Project Zero

Yderligere anerkendelser

Game Center

Vi vil gerne takke Min (Spark) Zheng og Xiaolong Bai fra Alibaba Inc. for hjælpen.

MobileInstallation

Vi vil gerne takke Dany Lisiansky (@DanyL931) for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.