Om ægte iPhone-batterier

Alle genopladelige batterier er forbrugsstoffer og har en begrænset levetid – i sidste ende falder deres kapacitet og ydeevne til et niveau, der kræver, at de udskiftes. iPhone bruger indbyggede litiumionbatterier af høj kvalitet. De er omhyggeligt designet, testet og produceret for at opfylde Apples standarder for kvalitet og ydeevne. Disse ægte Apple-batterier er også blevet sikkerhedscertificeret.

Vigtigheden af service foretaget af uddannede teknikere, der bruger ægte Apple-batterier

Hvis du skal have udskiftet dit iPhone-batteri, er det vigtigt, at reparationen udføres af certificerede teknikere, der bruger ægte Apple-batterier. Litiumionbatterier er skrøbelige komponenter, der skal produceres og serviceres med omhu. Batterier bør kun udskiftes af teknikere, der har gennemført Apples serviceuddannelse, og som bruger ægte dele og værktøjer fra Apple. Disse serviceudbydere omfatter: Apple-autoriserede serviceudbydere eller uafhængige reparationsudbydere, der bruger ægte Apple-dele. Forsøg ikke selv at udskifte batteriet i din iPhone. Udskiftninger, der udføres af teknikere uden den rette uddannelse, følger muligvis ikke de rette sikkerheds- og reparationsprocedurer, hvilket kan resultere i forkert udskiftning eller reparation. Dette kan også ødelægge batteriet, forårsage overophedning eller resultere i skader.

Hvis en serviceudbyder bruger uægte batteridele, kan det nye batteri desuden være:

• Dårligt designet eller produceret
  • Et tidligere brugt batteri
  • Et ødelagt batteri
  • Et batteri, der ikke passer til din iPhone-model

Alle ovennævnte punkter kan føre til utilstrækkelig batterikapacitet, at batteriet ikke passer eller problemer med ydeevne. Brug af uægte batterier kan også resultere i uventet adfærd efter montering, softwareopdateringer på enheden eller under opladning. Brug af uægte batterier kan også føre til sikkerhedsproblemer.

Ægte batterier er designet til at virke med iOS for at fungere ordentligt, herunder for at rapportere om opladningsniveau og batteritilstand. Derfor vil uægte batterier eller reparationer ikke kunne hente oplysninger om batteritilstanden.

Vigtig besked om batteri

Hvis du får vist denne besked, kan batteriet i din iPhone ikke bekræftes, og oplysninger om batteritilstanden er ikke tilgængelige. Dette kan skyldes, at der isættes et batteri, der ikke er et nyt, ægte batteri. Denne meddelelse gælder for iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR.

Kan ikke bekræfte, at denne iPhone har et ægte Apple-batteri. Oplysninger om batteritilstand er ikke tilgængelige. Læs mere…

Du ser måske en ekstra meddelelse, hvor der står: "Apple har opdateret enhedsoplysningerne for denne iPhone." Dette betyder, at Apple har opdateret de enhedsoplysninger, der gemmes om din iPhone, og som bruges i forbindelse med servicebehov, sikkerhedsanalyse og til at forbedre fremtidige produkter.

Denne meddelelse påvirker ikke din evne til at bruge din iPhone eller dit batteri.

Du får vist en meddelelse på låst skærm i de første fire dage, du bruger din enhed, og i appen Indstillinger i 15 dage. Herefter kan du finde meddelelsen ved at gå til Indstillinger > Batteri > Batteritilstand.

Her kan du få service

Du kan få udskiftet dit iPhone-batteri i en Apple Store-butik, hos en Apple-autoriseret serviceudbyder eller ved at sende det til et af Apples reparationscentre. For udskiftninger af batteriet uden for garantien tilbyder uafhængige reparationsudbydere også ægte dele og reparationer foretaget af uddannede teknikere. Alle disse serviceudbydere tilbyder ægte batteridele fra Apple.

Kom godt i gang med batteriservice.