Sådan bruger du Log ind med Apple

Log ind med Apple er en hurtig, nem og mere anonym måde at logge ind på apps og websteder med det Apple-id, du allerede har.

Om Log ind med Apple

Når du ser knappen Log ind med Apple på en deltagende app eller et deltagende websted, betyder det, at du kan oprette en konto og logge ind med dit Apple-id. I stedet for at bruge en konto fra sociale medier, eller at udfylde formularer og vælge endnu en ny adgangskode, skal du bare trykke på knappen Log ind med Apple, gennemgå dine oplysninger og logge hurtigt og sikkert ind med Face ID, Touch ID eller med adgangskoden til din enhed.

Log ind med Apple er udviklet helt fra bunden, så din anonymitet respekteres, og du får kontrol over dine personlige oplysninger. Første gang du logger ind, kan apps og websteder kun bede om dit navn og din e-mailadresse for at oprette en konto for dig. Du kan bruge Skjul min e-mailadresse – Apples private tjeneste til videresendelse af e-mails – til at oprette og dele en entydig, tilfældig e-mailadresse, der videresender til din personlige e-mailadresse. På denne måde kan du modtage nyttige beskeder fra appen uden at dele din personlige e-mailadresse. Kun den registrerede udvikler af appen eller webstedet kan kommunikere med dig med denne e-mailadresse, og du kan til enhver tid slå det fra.

Log ind med Apple hverken sporer eller profilerer dig, når du bruger dine foretrukne apps og websteder, og Apple opbevarer kun de oplysninger, der er nødvendige for at sørge for, at du kan logge ind og administrere din konto.

Du skal bruge følgende

Hvis du vil logge ind på en app eller et websted, der tilbyder Log ind med Apple, skal du:

Log ind med Apple er tilgængelig til deltagende apps på Apple-enheder med den nyeste software – iOS 13 eller nyere, iPadOS 13 eller nyere, watchOS 6 eller nyere, macOS Catalina 10.15 eller nyere og tvOS 13 eller nyere – og med deltagende websteder i Safari. Du kan også bruge Log ind med Apple i andre webbrowsere og på andre platforme, som f.eks. Android eller Windows.

Log ind med Apple er ikke tilgængelig for børn under 13 år. Denne alder kan variere, afhængigt af land eller område.

Sådan bruger du Log ind med Apple på din Apple-enhed

Det er hurtigt og nemt at bruge Log ind med Apple på en Apple-enhed med den nyeste software. Kontroller, at du er logget ind med dit Apple-id på din enhed.

1. Tryk på knappen Log ind med Apple på den deltagende app eller det deltagende websted.
  2. Hvis appen eller webstedet ikke har bedt om oplysninger for at oprette din konto, skal du kontrollere, at dit Apple-id er korrekt og gå til trin 4.
  3. Hvis du bliver bedt om at angive dit navn og din e-mailadresse, udfylder Log ind med Apple automatisk disse oplysninger fra dit Apple-id. Hvis du har lyst, kan du redigere dit navn og vælge Del min e-mailadresse eller Skjul min e-mailadresse
  4. Tryk på Fortsæt, og bekræft hurtigt med Face ID, Touch ID eller adgangskoden til enheden for at logge ind. Hvis du ikke har indstillet Face ID, Touch ID eller en adgangskode, skal du indtaste adgangskoden til dit Apple-id.

Så længe du er logget ind på din enhed, bliver du automatisk ved med at være logget ind på de fleste apps.

Hvis du er nødt til at logge ind igen, skal du bare trykke på knappen Log ind med Apple igen og gennemføre en enkel bekræftelse med Face ID, Touch ID eller adgangskode. Det fungerer på samme måde på dine andre Apple-enheder, som du er logget ind på med samme Apple-id.

Sådan bruger du Log ind med Apple på andre platforme

Mange apps er tilgængelige på tværs af Apple-enheder, internettet og andre platforme som f.eks. Android eller Windows. Udviklere kan tilføje Log ind med Apple alle de steder, de tilbyder deres app eller tjeneste, så du hurtigt og nemt kan logge ind.

1. Tryk på knappen Log ind med Apple på den deltagende app eller det deltagende websted.
  2. Når du ser et sikkert websted med Apple som vært, skal du indtaste dit Apple-id og din adgangskode.
  3. Første gang du logger ind, bliver du bedt om en bekræftelseskode fra din godkendte Apple-enhed eller dit godkendte telefonnummer. Kontroller din enhed, og indtast koden. På nettet kan du springe dette trin over i 30 dage, efter du logger ind første gang, ved at vælge at stole på den browser, du i øjeblikket bruger.
  4. Hvis appen eller webstedet ikke har bedt om nogen oplysninger for at oprette din konto, skal du kontrollere, at dit Apple-id er korrekt, og gå til trin 6.
  5. Hvis du bliver bedt om at angive dit navn og din e-mailadresse, udfylder Log ind med Apple automatisk disse oplysninger fra dit Apple-id. Hvis du har lyst, kan du redigere dit navn og vælge Del min e-mailadresse eller Skjul min e-mailadresse.
  6. Tryk på Fortsæt for at gennemføre loginprocessen.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.