Få opdateringer til forudinstallerede apps på Mac

Nogle apps, der er forudinstalleret på en ny Mac, skal muligvis accepteres i App Store, før de kan opdateres.

De fleste apps fra Apple, der følger med en ny Mac, er installeret som en del af Mac-operativsystemet (macOS). Dette omfatter apps som Safari, iTunes, Books, Beskeder, Mail, Kalender, Fotos og FaceTime. Hvis du vil opdatere disse, skal du blot følge trinnene til opdatering af softwaren på din Mac.

Hvis du vil opdatere forudinstallerede apps, der ikke er en del af macOS, skal du muligvis først acceptere disse apps i App Store:

1. Åbn appen App Store på din Mac.
  2. Hvis du bruger macOS Mojave, skal du klikke på loginknappen  eller dit foto i nederste venstre hjørne af vinduet. Hvis du bruger en tidligere version af macOS, skal du klikke på fanen Køb øverst i vinduet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  3. Hvis du har nogen ikke-accepterede apps, viser App Store knappen Accepter efterfulgt af en liste med disse apps på. Klik på knappen Accepter. Du bliver muligvis bedt om at logge ind igen med dit Apple-id.

Du kan bruge fanen Opdateringer i App Store til at kontrollere, om der er opdateringer til de apps, du har accepteret, eller til andre apps, som du måtte have downloadet fra App Store. Du kan også gendownloade dine apps, hvis det er nødvendigt.