Acceptér forudinstallerede pro-apps på din nye Mac

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan opdatere eller finde forudinstallerede Pro-apps som Final Cut Pro til Mac eller Logic Pro til Mac.

Hvis du ikke kan opdatere dine forudinstallerede Pro-apps

Hvis appsene er installeret på din Mac, men du ikke kan opdatere dem, skal du gøre følgende:

1. På Mac: Åbn appen App Store.

2. Klik på dit navn nederst på indholdsoversigten. Hvis du ikke kan se dit navn, skal du klikke på logon-knappenBilledtekst mangler og derefter logge på med dit Apple-id.

3. Hvis du har nogen ikke-accepterede apps, viser App Store knappen Acceptér efterfulgt af en liste over apps, som du kan acceptere. Klik på Acceptér. Du bliver muligvis bedt om at logge på igen med dit Apple-id.

4. Når du har accepteret appsene, skal du klikke på Opdateringer for at søge efter opdateringer til dine apps.

Hvis du stadig får vist en fejl, efter at du har accepteret appsene, skal du opdatere softwaren på din Mac.

Hvis du ikke kan finde dine forudinstallerede Pro-apps

Hvis du har købt din Mac med forudinstallerede Pro-apps, og du ikke kan finde appsene, skal du downloade dem:

1. På Mac: Åbn appen App Store.

2. Klik på dit navn nederst på indholdsoversigten. Hvis du ikke kan se dit navn, skal du klikke på logon-knappenBilledtekst mangler og derefter logge på med dit Apple-id. Du får vist en meddelelse om, at du har et bestemt antal apps til overtagelse.

3. Klik på Acceptér. Du bliver muligvis bedt om at logge på igen med dit Apple-id.

4. Klik på download-knappenBilledtekst mangler ud for de apps, du vil installere.