Om sikkerhedsindholdet i Apple TV-software 7.3

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Apple TV-software 7.3.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

Apple TV-software 7.3

Udgivet 13. maj 2019

Bluetooth

Fås til: Apple TV (3. generation)

Effekt: En hacker kan forårsage uventet programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med godkendelse af input i Bluetooth. Problemet er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2017-14315: Ben Seri og Gregory Vishnepolsky fra Armis

Wi-Fi

Fås til: Apple TV (3. generation)

Effekt: En hacker inden for rækkevidde kan muligvis køre vilkårlig kode på Wi-Fi-chippen

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-9417: Nitay Artenstein fra Exodus Intelligence

Wi-Fi

Fås til: Apple TV (3. generation)

Effekt: En hacker inden for rækkevidde kan muligvis køre vilkårlig kode på Wi-Fi-chippen

Beskrivelse: Et problem med stackbufferoverløb er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2017-6975: Gal Beniamini fra Google Project Zero

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.