Tilmeld dig Apple Arcade

Abonner på Apple Arcade for at få adgang til en udvalgt samling af nye spil på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og dit Apple TV.

Når du abonnerer på Apple Arcade, får du ubegrænset adgang til et eksklusivt katalog med nye spil, som du kan spille på alle dine enheder, både online og offline.

Du kan købe og downloade andre spil fra App Store uden at abonnere på Apple Arcade. Men Apple Arcade-spil er kun tilgængelige med et Apple Arcade-abonnement.

Hvis du vil se, hvilke andre spil der er inkluderet i Apple Arcade, inden du tegner abonnement, skal du gå til fanen Arcade i App Store. Rul ned til bunden, og tryk eller klik på Se alle spil.

Læs mere om Apple Arcade og priser.

Abonner på Apple Arcade

Abonner på Apple Arcade

Sørg for, at du har en iPhone eller iPod touch med den nyeste version af iOS, en iPad med den nyeste version af iPadOS, en Mac med den nyeste version af macOS eller et Apple TV med den nyeste version af tvOS. Følg derefter trinnene nedenfor for at tilmelde dig Apple Arcade.

Åbn App Store eller appen Arcade

På en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac skal du gå til fanen Arcade i App Store og se efter abonnementstilbuddet. Hvis du ikke kan se det, kan du prøve at downloade et Apple Arcade-spil, hvorefter du bliver bedt om at abonnere på tjenesten.

Åbn appen Arcade på dit Apple TV for at se abonnementstilbuddet.

Start en prøveperiode

Tryk eller klik på tilbuddet om et prøveabonnement. (Én prøveperiode pr. Apple-id).

Med Familiedeling kan både du og op til fem af dine familiemedlemmer få adgang til Apple Arcade. Hvis du bruger Familiedeling, og en i din familiegruppe allerede har et abonnement, får du vist en besked om, at du har adgang til abonnementet, hvis du prøver at tegne et abonnement.

Log ind med dit Apple-id og din adgangskode

Du bliver muligvis bedt om at indtaste dit Apple-id og din adgangskode. Sørg for at logge ind med det Apple-id, du bruger til køb i App Store.

Hvis du ikke har et Apple-id, skal du følge vejledningen for at oprette et. Hvis du ikke er sikker på, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du bliver bedt om en godkendelseskode, har du slået tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.

Bekræft dine oplysninger

Sørg for, at du har indstillet en gyldig betalingsmetode for dit Apple-id og accepterer vilkårene og betingelserne.

Kom i gang med at spille

Læs mere om, hvordan du spiller spil med Apple Arcade og bruger spilcontrollere og Game Center.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.