Tilmeld dig Apple Arcade

Abonner på Apple Arcade for at få ubegrænset adgang til en udvalgt samling af over 100 nye spil på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og dit Apple TV.

Med et abonnement på Apple Arcade kan du spille mere end 100 spil på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller dit Apple TV. Hvis du bruger Familiedeling, kan op til seks af dine familiemedlemmer få adgang til Apple Arcade. Du kan også spille spil på tværs af enheder, når bare du er logget ind med det samme Apple-id.

Læs mere om Apple Arcade og priser.

Abonner på Apple Arcade >

Apple Arcade og tilgængelige Apple Arcade-funktioner kan variere alt efter land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Inden du tilmelder dig

Kontroller, at du har en iPhone eller iPod touch med iOS 13, en iPad med iPadOS 13, en Mac med macOS 10.15 eller et Apple TV med tvOS 13. Følg derefter trinnene nedenfor for at tilmelde dig Apple Arcade.

Åbn App Store

På en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller et Apple TV skal du gå til fanen Arcade i App Store og se efter abonnementstilbuddet. Hvis du ikke kan se det, kan du prøve at downloade et Apple Arcade-spil, hvorefter du bliver bedt om at abonnere på tjenesten.

Start en prøveperiode

Tryk eller klik på tilbuddet om et prøveabonnement. (Én prøveperiode pr. Apple-id).

Hvis du bruger Familiedeling, og en i din familiegruppe har et abonnement, får du vist en besked om, at du har adgang til abonnementet, hvis du prøver at abonnere.

Log ind med dit Apple-id og din adgangskode

Du bliver muligvis bedt om at indtaste dit Apple-id og din adgangskode. Sørg for at logge ind med det Apple-id, du bruger til køb i App Store.

Hvis du ikke har et Apple-id, skal du følge vejledningen for at oprette et. Hvis du ikke er sikker på, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du bliver bedt om en godkendelseskode, har du slået tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.

Bekræft dine oplysninger

Sørg for, at du har indstillet en gyldig betalingsmetode for dit Apple-id og accepterer vilkårene og betingelserne.

Kom i gang med at spille

Læs mere om, hvordan du spiller spil med Apple Arcade og bruger spilcontrollere og Game Center.

Læs mere

• Du kan købe andre spil uden at abonnere på Apple Arcade. Men Apple Arcade-spil er kun tilgængelige med et Apple Arcade-abonnement.
  • Læs mere om, hvordan du annullerer dit abonnement.
  • Med Familiedeling får alle i din familie adgang, når en person i familien abonnerer på Apple Arcade.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.