Om sikkerhedsindholdet i Texture 4.22.0.4 til Android

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Texture 4.22.0.4 til Android.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

Texture 4.22.0.4 til Android

Udgivet 11. april 2019

Anonymitet

Fås til: Android 4.1 eller nyere versioner

Effekt: En hacker i en privilegeret netværksposition kan muligvis opfange analysedata

Beskrivelse: Visse data blev sendt via HTTP i stedet for HTTPS. Dette blev løst ved ikke længere at sende disse analysedata.

CVE-2019-8632: David Coomber fra Info-Sec.CA

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.