Hvis du ikke kan sende eller modtage beskeder på din Mac

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan sende eller modtage beskeder, eller hvis du får vist en advarsel, når du sender en besked via Beskeder på din Mac.

Prøv først disse trin

Forsøg at sende en besked igen, hver gang du har prøvet et trin.

Hvis advarslen "Denne bruger er ikke registreret med iMessage" vises

Hvis du forsøger at sende en besked og får vist en besked om, at personen ikke er registreret med iMessage, forsøges beskeden sendt som sms/mms. Sørg for, at Videresendelse af sms er indstillet på din iPhone, og at din iPhone er tændt.

Hvis dine kontakter ser din e-mailadresse i stedet for dit telefonnummer

Hvis du kan sende beskeder, men dine kontakter ser din e-mailadresse i stedet for dit telefonnummer, skal du sørge for, at du er logget på iMessage med det samme Apple-id på alle dine enheder. Læs mere om, hvordan du føjer dit telefonnummer til Beskeder på din Mac.