Om sikkerhedsindholdet i iTunes 12.9.4 til Windows

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iTunes 12.9.4 til Windows.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iTunes 12.9.4 til Windows

Udgivet 25. marts 2019

CoreCrypto

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis få adgang til hævede rettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med bufferoverløb, som blev løst gennem forbedret kontrol af grænser.

CVE-2019-8542: En anonym programmør

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med forveksling af typer er løst ved hjælp af forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2019-8506: Samuel Groß fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2019-8535: Zhiyang Zeng (@Wester) fra Tencent Blade Team

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-6201: dwfault, der arbejder for ADLab hos Venustech

CVE-2019-8518: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8523: Apple

CVE-2019-8524: G. Geshev, der arbejder med Trend Micro Zero Day Initiative

CVE-2019-8558: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8559: Apple

CVE-2019-8563: Apple

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af skadeligt webindhold kan afsløre følsomme brugeroplysninger

Beskrivelse: Der var et problem med fetch-API'en på tværs af oprindelsessteder. Dette er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-8515: James Lee (@Windowsrcer)

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8536: Apple

CVE-2019-8544: En anonym programmør

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et use-after-free problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-7285: dwfault, der arbejder for ADLab hos Venustech

CVE-2019-8556: Apple

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et skadeligt websted kan muligvis udføre scripts i sammenhæng med et andet websted

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedret godkendelse.

CVE-2019-8503: Linus Särud fra Detectify

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: En sandbox-proces kan muligvis gå uden om sandbox-begrænsningerne

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret validering.

CVE-2019-8562: Wen Xu fra SSLab hos Georgia Tech og Hanqing Zhao fra Chaitin Security Research Lab

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af skadeligt webindhold kan resultere i afsløring af proceshukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret logik.

CVE-2019-7292: Zhunki og Zhiyi Zhang fra 360 ESG Codesafe Team

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedret godkendelse.

CVE-2019-8551: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

Yderligere anerkendelser

Safari

Vi vil gerne takke Nikhil Mittal (@c0d3G33k) fra Payatu Labs (payatu.com) for hjælpen.

WebKit

Vi vil gerne takke Andrey Kovalev fra Yandex Security Team for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.