Visning af forkert fødselsdato for Microsoft Exchange-kontakt på din iPhone eller iPad

Sådan gør du, hvis fødselsdatoen for kontakter på din Microsoft Exchange-konto vises en dag for tidligt eller sent.

I iOS 12 kan kontakter, der er gemt på din Exchange-konto, vise fødselsdatoer, der ligger en dag for tidligt eller sent. Du kan løse dette problem ved at opdatere til iOS 12.2 eller en nyere version og derefter downloade kontakterne igen fra din Exchange-konto:

1. Opdater til iOS 12.2 eller en nyere version.
  2. Gå til Indstillinger > Adgangskoder & konti, og tryk på din Exchange-konto.
  3. Slå Kontakter fra, og tryk på Slet. Dette fjerner Exchange-kontakterne på din enhed, som du så downloader igen i det næste trin.
  4. Slå Kontakter til.

Kontakter fra din Exchange-konto downloades automatisk igen til din enhed med den korrekte fødselsdato.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.