Visning af forkert fødselsdato for Microsoft Exchange-kontakt på din iPhone eller iPad

Sådan gør du, hvis fødselsdatoen for kontakter på din Microsoft Exchange-konto vises en dag for tidligt eller sent.

I iOS 12 kan kontakter, der er gemt på din Exchange-konto, vise fødselsdatoer, der ligger en dag for tidligt eller sent. Du kan løse dette problem ved at opdatere til iOS 12.2 eller en nyere version og derefter downloade kontakterne igen fra din Exchange-konto:

1. Opdater til iOS 12.2 eller en nyere version.

2. Gå til Indstillinger > Adgangskoder & konti, og tryk på din Exchange-konto.

3. Slå Kontakter fra, og tryk på Slet. Dette fjerner Exchange-kontakterne på din enhed, som du så downloader igen i det næste trin.

4. Slå Kontakter til.

Kontakter fra din Exchange-konto downloades automatisk igen til din enhed med den korrekte fødselsdato.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.