Afsendelse af Clips-projekt til en anden iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du bruger AirDrop til at sende dit Clips-projekt til en anden enhed.

Med AirDrop kan du starte et Clips-projekt på din iPhone og derefter afslutte det på en anden iOS-enhed. Du kan også sende et projekt til en ven, så vennen kan lave sine egne redigeringer. Du kan desuden sende en kopi af projektet til din Mac for at opbevare den med dine arkiver.

Bemærk, at det at sende et Clips-projekt er noget andet end at dele en Clips-video.

Før du begynder

• Brug App Store til at opdatere til den nyeste version af Clips.
  • Sørg for, at den enhed, du sender til, er inden for Bluetooth- og Wi-Fi-rækkevidde.
  • Sørg for, at AirDrop er indstillet til at modtage indhold på den enhed, du sender til .
  • Navngiv dit projekt for at gøre det nemmere at finde, når du har delt det: Tryk på browserknappen for Clips-projektet . Tryk på et projekt, tryk på knappen Mere  og derefter på Omdøb. Giv projektet et nyt navn, og tryk på Arkiver.

Sådan sender du et Clips-projekt til en anden enhed

1. Åbn Clips, og tryk derefter på browserknappen for projektet .
  2. Tryk på det projekt, du vil dele, og tryk derefter på knappen Del .
  3. Tryk på Eksporter projekt. Clips samler alle de billeder og videoer, du har brugt i projektet, i ét redigerbart arkiv.
  4. Vælg en destination i sektionen AirDrop øverst i delearket. Du kan sende det til en af dine andre iOS-enheder, en vens enhed eller en Mac. Clips-projektet sendes, lige så snart du trykker på destinationen.

Når Clips-projektet modtages af den anden iOS-enhed, åbnes projektet i appen Clips. Når du sender et Clips-projekt til en Mac, arkiveres projektet i mappen Overførsler.

Sådan gør du, hvis du ikke kan sende eller åbne projektet

Hvis du har problemer med at sende dit Clips-projekt via AirDrop, kan du prøve at følge denne vejledning:

• Sørg for, at begge iOS-enheder bruger den nyeste version af Clips.
  • Hvis du ikke kan sende projektet, fordi der mangler et emne, skal du tjekke mappen Slettet for nylig i Billeder. Hvis du kan se det manglende emne, skal du markere det og derefter trykke eller klikke på Gendan. Clips importerer automatisk det manglende arkiv, så du kan forsøge at sende det igen.