Identificer dine AirPods

Læs mere om, hvordan du bruger modelnummeret til at finde ud af, hvilken AirPods-generation du har. Du kan også læse mere om, hvordan du identificerer, hvilken model dit AirPods-opladningsetui er.

Find modelnummeret

Du kan bruge modelnummeret på dine AirPods til at finde ud af, hvilken generation af AirPods du har.

Kig i Indstillinger

1. Gå til Indstillinger > Bluetooth. Du kan også gå til Indstillinger > [dine AirPods].*
  2. Find dine AirPods på listen (f.eks. "Johns AirPods").
  3. Tryk på knappen Mere info  ud for dine AirPods for at få vist modelnummeret.

Bluetooth-indstillinger

* Hvis din enhed ikke har iOS 14 eller iPadOS 14 eller nyere, og dine AirPods er sluttet til din enhed, kan du finde modelnummeret ved at gå til Indstillinger > Generelt > Om. Rul derefter ned, indtil navnet på dine AirPods vises, og tryk på navnet.

Kig på dine AirPods

AirPods-serienummer

AirPods (3. generation)

AirPods Pro

Serienummer under venstre ørepude

Hvis modelnummeret ikke findes under Indstillinger, kan du finde det på dine AirPods. Modelnummeret findes på den første linje i den tekst, der er trykt på undersiden af hver AirPod-enhed, eller under venstre ørepude på dine AirPods Max.

Identificering af dine AirPods med modelnummeret

Nu du har modelnummeret, kan du bruge det til at finde ud af, hvilke AirPods du har:

AirPods Pro (2. generation)

Modelnummer: A2931, A2699, A2698
Lanceringsår: 2022

AirPods (3. generation)

Modelnummer: A2565, A2564
Lanceringsår: 2021

AirPods Max

Modelnummer: A2096
Lanceringsår: 2020

AirPods Pro

Modelnummer: A2084, A2083
Lanceringsår: 2019

AirPods (2. generation)

Modelnummer: A2032, A2031
Lanceringsår: 2019

AirPods (1. generation)

Modelnummer: A1523, A1722
Lanceringsår: 2017

Identificering af dit opladningsetui

Find ud af, hvilket AirPods-opladningsetui du har, ved hjælp af statusindikatorens placering og andre oplysninger.

MagSafe-opladningsetui til AirPods Pro (2. generation)

MagSafe-opladningsetui til AirPods Pro (2. generation)

Modelnummer: A2700
Lanceringsår: 2022

MagSafe-opladningsetuiet til AirPods Pro (2. generation) er kompatibelt med Qi-certificerede trådløse opladere, og det kan justeres magnetisk med MagSafe-kompatible opladere. Der er et Lightning-stik på bunden af etuiet til opladning af tilbehør. Der er også en ekstern højttaler i bunden af etuiet, der indikerer opladnings- og batteristatus, og et snorfæste på siden. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

Lightning-opladningsetui til AirPods (3. generation)

Lightning-opladningsetui til AirPods (3. generation)

Modelnummer: A2897
Lanceringsår: 2022

Der er et Lightning-stik på bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

MagSafe-opladningsetui til AirPods (3. generation)

MagSafe-opladningsetui til AirPods (3. generation)

Modelnummer: A2566
Lanceringsår: 2021

MagSafe-opladningsetuiet til AirPods (3. generation) er kompatibelt med Qi-certificerede trådløse opladere, og det kan justeres magnetisk med MagSafe-kompatible opladere. Der er et Lightning-stik på bunden af etuiet til opladning af tilbehør. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

Opladningsetui til AirPods Pro

MagSafe-opladningsetui til AirPods Pro

Modelnummer: A2190
Lanceringsår: 2021

MagSafe-opladningsetuiet til AirPods Pro er kompatibelt med Qi-certificerede trådløse opladere, og det kan justeres magnetisk med MagSafe-kompatible opladere. Der er et Lightning-stik på bunden af etuiet til opladning af tilbehør. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget. De sidste fire cifre i serienummeret er enten 1059 eller 1NRC.

Opladningsetui til AirPods Pro

Opladningsetui til AirPods Pro

Modelnummer: A2190
Lanceringsår: 2019
Fungerer sammen med AirPods Pro

Opladningsetuiet til AirPods Pro fungerer sammen med Qi-certificerede trådløse opladere. Der er et Lightning-stik på bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget. De sidste fire cifre i serienummeret er enten 0C6L eller LKKT.

Trådløst opladningsetui

Trådløst opladningsetui

Modelnummer: A1938
Lanceringsår: 2019
Fungerer med AirPods (2. generation) og AirPods (1. generation)

Det trådløse opladningsetui er Qi-kompatibelt. Der er et Lightning-stik på bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

Lightning-opladningsetui

Lightning-opladningsetui

Modelnummer: A1602
Lanceringsår: 2017
Fungerer med AirPods (2. generation) og AirPods (1. generation)

Der er et Lightning-stik på bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på indersiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

Leder du efter serienummeret?

Du kan finde serienummeret på dine AirPods på samme sted som modelnummeret. Følg vejledningen i begyndelsen af denne artikel. Om nødvendigt kan du læse om andre måder at finde serienummeret på.