Identificering af dine AirPods

Find ud af, hvordan du identificerer, hvilken generation AirPods du har ved hjælp af modelnummeret og andre oplysninger. Du kan også få mere at vide om identificering af modellen af opladningsetuiet til AirPods.

Find modelnummeret

Du kan bruge modelnummeret på dine AirPods til at finde ud af, hvilken generation af AirPods du har. Sådan finder du modelnummeret.

Kig i Indstillinger

1. Gå til Indstillinger > Bluetooth.*
  2. Find dine AirPods på listen (f.eks. "Johns AirPods").
  3. Tryk på infoknappen  ud for dine AirPods, så modelnummeret vises.

* Hvis din enhed ikke har iOS 14 eller iPadOS 14 eller en nyere version, og dine AirPods er forbundet med din enhed, kan du finde modelnummeret ved at gå til Indstillinger > Generelt > Om. Rul derefter ned, indtil navnet på dine AirPods vises, og tryk på navnet.

Kig på dine AirPods

Hvis du ikke kan bruge Indstillinger til at finde modelnummeret, kan du se det på dine AirPods. Modelnummeret er på første linje af den tekst, der er angivet på undersiden af hver AirPod.

Identificering af dine AirPods med modelnummeret

Nu du har modelnummeret, kan du bruge det til at finde ud af, hvilke AirPods du har:

AirPods Pro

Modelnummer: A2084, A2083
Lanceringsår: 2019

AirPods (2. generation)

Modelnummer: A2032, A2031
Lanceringsår: 2019

AirPods (1. generation)

Modelnummer: A1523, A1722
Lanceringsår: 2017

Identificering af dit opladningsetui

Find ud af, hvilket opladningsetui til AirPods du har ved hjælp af statusindikatorens placering og andre oplysninger.

Opladningsetui til AirPods Pro

Modelnummer: A2190
Lanceringsår: 2019
Fungerer sammen med AirPods Pro

Opladningsetuiet til AirPods Pro fungerer sammen med Qi-certificerede trådløse opladere. Der er et Lightning-stik på bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

Trådløst opladningsetui

Modelnummer: A1938
Lanceringsår: 2019
Fungerer med AirPods (2. generation) og AirPods (1. generation)

Det trådløse opladningsetui er Qi-kompatibelt. Der er et Lightning-stik på bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

Lightning-opladningsetui

Modelnummer: A1602
Lanceringsår: 2017
Fungerer med AirPods (2. generation) og AirPods (1. generation)

Der er et Lightning-stik på bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på indersiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

Leder du efter serienummeret?

Du kan finde serienummeret på dine AirPods på det samme sted som modelnummeret – følg trinnene i begyndelsen af denne artikel. Om nødvendigt kan du læse om andre måder at finde serienummeret på.