Identificering af dine AirPods

Find ud af, hvordan du identificerer, hvilken generation AirPods, du har, ved hjælp af modelnummeret og andre oplysninger. Du kan også få mere at vide om identificering af modellen af opladningsetuiet til AirPods.

Find modelnummeret

Du kan bruge modelnummeret på dine AirPods til at finde ud af, hvilken generation AirPods du har. Sådan finder du modelnummeret.

Kig i Indstillinger

Hvis dine AirPods er sluttet til din iOS-enhed, kan du bruge den til at få modelnummeret på dine AirPods:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Om.
  2. Rul ned, til du ser navnet på dine AirPods (f.eks. "Johns AirPods").
  3. Tryk på navnet, hvorefter modelnummeret vises.

Kig på dine AirPods

Hvis du ikke kan bruge Indstillinger til at finde modelnummeret, kan du se det på dine AirPods. Modelnummeret er på første linje af den tekst, der er angivet på undersiden af hver AirPod.

Identificering af dine AirPods med modelnummeret

Nu du har modelnummeret, kan du bruge det til at finde ud af, hvilke AirPods du har:

AirPods (2. generation)

Modelnummer: A2032, A2031
Lanceringsår: 2019

AirPods (1. generation)

Modelnummer: A1523, A1722
Lanceringsår: 2017

Identificering af dit opladningsetui

Find ud af, hvilket opladningsetui til AirPods du har, ved hjælp af statusindikatorens placering og andre oplysninger.

Trådløst opladningsetui

Modelnummer: A1938
Lanceringsår: 2019
Fungerer med AirPods (2. generation) og AirPods (1. generation)

Det trådløse opladningsetui er Qi-kompatibelt. Der er et Lightning-stik på bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

Lightning-opladningsetui

Modelnummer: A1602
Lanceringsår: 2017
Fungerer med AirPods (2. generation) og AirPods (1. generation)

Der er et Lightning-stik på bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på indersiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.