Identificering af dine AirPods

Læs mere om, hvordan du bruger modelnummeret til at finde ud af, hvilken AirPods-generation du har. Du kan også læse mere om, hvordan du identificerer, hvilken model dit AirPods-opladningsetui er.

Find modelnummeret

Du kan bruge modelnummeret på dine AirPods til at finde ud af, hvilken generation af AirPods du har.

Kig i Indstillinger

1. Gå til Indstillinger > Bluetooth. Du kan også gå til Indstillinger > [dine AirPods].*

2. Find dine AirPods på listen (f.eks. "Johns AirPods").

3. Tryk på knappen Mere infoNo alt supplied for Image ud for dine AirPods.

Intet alternativ leveret til billede

* Hvis din enhed ikke har iOS 14 eller iPadOS 14 eller nyere, og dine AirPods er sluttet til din enhed, kan du finde modelnummeret ved at gå til Indstillinger > Generelt > Om. Rul derefter ned, indtil navnet på dine AirPods vises, og tryk på navnet.

Kig på dine AirPods

Hvis modelnummeret ikke findes under Indstillinger, kan du finde det på dine AirPods. Modelnummeret findes på den første linje i den tekst, der er trykt på undersiden af hver AirPod-enhed, eller under venstre ørepude på dine AirPods Max.

AirPods-serienummerAirPods (3. generation)AirPods Pro
Serienummer under venstre ørepude

Identificering af dine AirPods med modelnummeret

Nu du har modelnummeret, kan du bruge det til at finde ud af, hvilke AirPods du har:

AirPods Pro (2. generation) med MagSafe-opladningsetui (USB-C)

Modelnumre: A3047, A3048, A3049

Lanceringsår: 2023

AirPods Pro (2. generation) med MagSafe-opladningsetui (Lightning)

Modelnummer: A2931, A2699, A2698

Lanceringsår: 2022

AirPods (3. generation)

Modelnummer: A2565, A2564

Lanceringsår: 2021

AirPods Max

Modelnummer: A2096

Lanceringsår: 2020

AirPods Pro

Modelnummer: A2084, A2083

Lanceringsår: 2019

AirPods (2. generation)

Modelnummer: A2032, A2031

Lanceringsår: 2019

AirPods (1. generation)

Modelnummer: A1523, A1722

Lanceringsår: 2016

Identificering af dit opladningsetui

Find ud af, hvilket AirPods-opladningsetui du har, ved hjælp af statusindikatorens placering og andre oplysninger.

MagSafe-opladningsetui med (USB-C) til AirPods Pro (2. generation)

Intet alternativ leveret til billede

Modelnummer: A2968

Lanceringsår: 2023

MagSafe-opladningsetuiet (USB-C) til AirPods Pro (2. generation) er kompatibelt med Qi-certificerede trådløse opladere, og det kan justeres magnetisk med MagSafe-kompatible opladere. Der er en USB-C-port i bunden af etuiet til brug ved opladning. Der er også en ekstern højttaler i bunden af etuiet, der indikerer opladnings- og batteristatus, og et snorfæste på siden. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

MagSafe-opladningsetui (Lightning) til AirPods Pro (2. generation)

Intet alternativ leveret til billede

Modelnummer: A2700

Lanceringsår: 2022

MagSafe-opladningsetuiet (Lightning) til AirPods Pro (2. generation) er kompatibelt med Qi-certificerede trådløse opladere, og det kan justeres magnetisk med MagSafe-kompatible opladere. Der er en Lightning-port i bunden af etuiet til brug ved opladning. Der er også en ekstern højttaler i bunden af etuiet, der indikerer opladnings- og batteristatus, og et snorfæste på siden. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

Lightning-opladningsetui til AirPods (3. generation)

Intet alternativ leveret til billede

Modelnummer: A2897

Lanceringsår: 2022

Der er en Lightning-port i bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

MagSafe-opladningsetui til AirPods (3. generation)

Intet alternativ leveret til billede

Modelnummer: A2566

Lanceringsår: 2021

MagSafe-opladningsetuiet til AirPods (3. generation) er kompatibelt med Qi-certificerede trådløse opladere, og det kan justeres magnetisk med MagSafe-kompatible opladere. Der er en Lightning-port i bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

MagSafe-opladningsetui til AirPods Pro

Intet alternativ leveret til billede

Modelnummer: A2190

Lanceringsår: 2021

MagSafe-opladningsetuiet til AirPods Pro er kompatibelt med Qi-certificerede trådløse opladere, og det kan justeres magnetisk med MagSafe-kompatible opladere. Der er en Lightning-port i bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.  De sidste fire cifre i serienummeret er enten 1059 eller 1NRC.

Opladningsetui til AirPods Pro

Intet alternativ leveret til billede

Modelnummer: A2190

Lanceringsår: 2019

Fungerer sammen med AirPods Pro

Opladningsetuiet til AirPods Pro fungerer sammen med Qi-certificerede trådløse opladere. Der er en Lightning-port i bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.  De sidste fire cifre i serienummeret er enten 0C6L eller LKKT.

Trådløst opladningsetui

Intet alternativ leveret til billede

Modelnummer: A1938

Lanceringsår: 2019

Fungerer med AirPods (2. generation) og AirPods (1. generation)

Det trådløse opladningsetui er Qi-kompatibelt. Der er en Lightning-port i bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på forsiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

Lightning-opladningsetui

Intet alternativ leveret til billede

Modelnummer: A1602

Lanceringsår: 2016

Fungerer med AirPods (2. generation) og AirPods (1. generation)

Der er en Lightning-port i bunden af etuiet til brug ved opladning. Statusindikatoren er på indersiden af etuiet, og serienummeret er på undersiden af låget.

Leder du efter serienummeret?

Du kan finde serienummeret på dine AirPods på samme sted som modelnummeret. Følg vejledningen i begyndelsen af denne artikel. Om nødvendigt kan du læse om andre måder at finde serienummeret på.