Om sikkerhedsindholdet i Genveje 2.1.3 til iOS

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i Genveje 2.1.3 til iOS.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

Genveje 2.1.3 til iOS

Udgivet 7. februar 2019

Genveje

Fås til: Genveje 2.1.2 til iOS

Effekt: En lokal bruger kan muligvis få adgang til følsomme brugeroplysninger

Beskrivelse: Et parsingproblem i forbindelse med behandlingen af biblioteksstier blev løst via forbedret stigodkendelse.

CVE-2019-7289: Sem Voigtländer fra Fontys Hogeschool ICT

Genveje

Fås til: Genveje 2.1.2 til iOS

Effekt: En sandbox-proces kan muligvis gå uden om sandbox-begrænsningerne

Beskrivelse: Et adgangsproblem er løst med yderligere sandbox-begrænsninger.

CVE-2019-7290: Avimanyu Roy (@AvimanyuRoy3)

Yderligere anerkendelser

Genveje

Vi vil gerne takke Sem Voigtländer fra Fontys Hogeschool ICT for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.