Om sikkerhedsindholdet i iOS 12.1.4

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i iOS 12.1.4.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iOS 12.1.4.

Udgivet 7. februar 2019

FaceTime

Fås til: iPhone 5s og nyere modeller, iPad Air og nyere modeller og iPod touch 6. generation

Effekt: Den person, der starter en FaceTime-gruppesamtale, kan muligvis forårsage, at modtageren svarer

Beskrivelse: Der opstod et logisk problem i håndteringen af FaceTime-gruppesamtaler. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2019-6223: Grant Thompson fra Catalina Foothills High School, Daven Morris fra Arlington, TX

Foundation

Fås til: iPhone 5s og nyere modeller, iPad Air og nyere modeller og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan få adgang til hævede rettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-7286: En anonym programmør, Clement Lecigne fra Google Threat Analysis Group, Ian Beer fra Google Project Zero og Samuel Groß fra Google Project Zero

IOKit

Fås til: iPhone 5s og nyere modeller, iPad Air og nyere modeller og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-7287: En anonym programmør, Clement Lecigne fra Google Threat Analysis Group, Ian Beer fra Google Project Zero og Samuel Groß fra Google Project Zero

Live Photos i FaceTime

Fås til: iPhone 5s og nyere modeller, iPad Air og nyere modeller og iPod touch 6. generation

Effekt: I en grundig sikkerhedsundersøgelse af FaceTime-tjenesten blev der opdaget en fejl med Live Photos

Beskrivelse: Problemet er løst ved hjælp af forbedret godkendelse af FaceTime-serveren.

CVE-2019-7288: Apple

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.