Om sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 7.10

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 7.10.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iCloud til Windows 7.10

Udgivet 22. januar 2019

SQLite

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: En skadelig SQL-forespørgsel kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2018-20346: Tencent Blade Team

CVE-2018-20505: Tencent Blade Team

CVE-2018-20506: Tencent Blade Team

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med forveksling af typer er løst ved hjælp af forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2019-6215: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-6212: En anonym programmør, en anonym programmør

CVE-2019-6216: Fluoroacetate, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-6217: Fluoroacetate, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative, Proteas, Shrek_wzw og Zhuo Liang fra Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-6226: Apple

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-6227: Qixun Zhao fra Qihoo 360 Vulcan Team

CVE-2019-6233: G. Geshev fra MWR Labs, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-6234: G. Geshev fra MWR Labs, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedret godkendelse.

CVE-2019-6229: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

Yderligere anerkendelser

WebKit

Vi vil gerne takke en anonym programmør for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.