Om sikkerhedsindholdet i Safari 12.0.3

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Safari 12.0.3.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

Safari 12.0.3

Udgivet 22. januar 2019

Læser i Safari

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og macOS Mojave 10.14.3

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til scriptingangreb på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et problem med scripting på tværs af websteder i Safari. Problemet er løst ved forbedret validering af URL-adresser.

CVE-2019-6228: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og macOS Mojave 10.14.3

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med forveksling af typer er løst ved hjælp af forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2019-6215: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og macOS Mojave 10.14.3

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-6212: En anonym programmør, en anonym programmør

CVE-2019-6216: Fluoroacetate, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-6217: Fluoroacetate. der arbejder sammen med Trend Micros Zero Day Initiative, Proteas, Shrek_wzw og Zhuo Liang fra Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-6226: Apple

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og macOS Mojave 10.14.3

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-6227: Qixun Zhao fra Qihoo 360 Vulcan Team

CVE-2019-6233: G. Geshev fra MWR Labs, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-6234: G. Geshev fra MWR Labs, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og macOS Mojave 10.14.3

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedret godkendelse.

CVE-2019-6229: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

Yderligere anerkendelser

Læser i Safari

Vi vil gerne takke Ryan Pickren (ryanpickren.com) for hjælpen.

WebKit

Vi vil gerne takke en anonym programmør for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.