Opret en huskeliste med Noter

Med Noter er det nemt at oprette huskelister på iPhone, iPad eller iPod touch. Og med iOS 13 og iPadOS er der endnu flere måder at få organiseret listerne på.

Kom godt i gang

• Kontroller, at din iPhone, iPad eller iPod touch har den nyeste version af iOS eller iPadOS.
  • Hvis du vil bruge de nyeste funktioner i Noter, skal du kontrollere, at du bruger Noter med iCloud eller har arkiveret noterne på din enhed. Hvis du vil indstille Noter med iCloud, skal du gå til Indstillinger > Adgangskoder og konti > iCloud og derefter rulle ned for at slå Noter til. Hvis du kun vil indstille Noter på din enhed, skal du gå til Indstillinger > Noter og derefter vælge kontoen "På min [enhed]". Mange funktioner virker ikke med andre e-mailudbydere.

Sådan opretter du en huskeliste

1. Åbn programmet Noter.
  2. Tryk på for at oprette en ny note.
  3. Indtast en titel, og tryk på Retur.
  4. Tryk på knappen med flueben for at starte listen. Hver gang du trykker på Retur, føjes der et nyt element til listen.
  5. Tryk på den tomme cirkel for at markere et element som udført.

Hvis du vil oprette en liste i en eksisterende note, skal du anbringe markøren, hvor du gerne vil starte. Tryk derefter på knappen med flueben , og indtast din liste.

Med iOS 13 og iPadOS får du endnu flere måder at organisere dine lister på. Du kan gøre følgende:

• Lave om på rækkefølgen med træk og slip.
  • Skubbe for at indrykke emner.
  • Automatisk flytte markerede emner til bunden.
  • Markere eller fjerne markeringen af alle emner for at starte forfra.

Læs mere om, hvordan du formaterer dine noter for f.eks. at tilføje titler, overskrifter og meget mere.

Flere muligheder med Noter