Hvis du bliver bedt om at opdatere e-mailadressen for dit Apple-id

Hvis den e-mailadresse, du bruger som dit Apple-id, tilhører en organisation, og denne organisation kræver den tilbage, skal du opdatere e-mailadressen for dit Apple-id for at fortsætte med at bruge dit Apple-id. Dette kan ske, hvis du bruger en e-mailadresse, der er tilknyttet en skole eller virksomhed, som du ikke længere er en del af, som dit Apple-id.

Hvis du bruger en e-mailadresse fra dit uddannelsessted eller din virksomhed som dit Apple-id, kan den organisation, der ejer din e-mailadresse, muligvis kræve den tilbage, efter du har forladt organisationen, så de kan tildele den til en anden. Hvis dette sker, modtager du en meddelelse fra Apple på e-mail og på din enhed, hvor du bliver bedt om at vælge en ny e-mailadresse til dit Apple-id.

Når du opdaterer e-mailadressen for dit Apple-id, ændrer det kun den e-mailadresse, du bruger, når du logger på dit Apple-id. De data og køb, der er tilknyttet din konto, forbliver på din konto og påvirkes ikke. Adgangskoden til dit Apple-id ændres ikke, medmindre du selv beslutter at ændre den.

Du vil modtage regelmæssige e-mails og notifikationer på din enhed, indtil dit Apple-id er opdateret.

Skift e-mailadresse for dit Apple-id

Du kan opdatere e-mailadressen for dit Apple-id til en hvilken som helst e-mailadresse fra en tredjepart, eller du kan oprette en e-mailadresse, der ender på @icloud.com. Hvis du opretter en e-mailadresse, der ender på @icloud.com, vil der muligvis være en ventetid på 30 dage, før du kan bruge din e-mailadresse, der ender på @icloud.com, som dit primære Apple-id.

Læs mere om, hvordan du ændrer e-mailadressen til dit Apple-id.

Om de data, der er knyttet til dit Apple-id

Hvis du skifter din e-mailadresse, ændrer det kun det Apple-id, andre ser, når de deler noget med dig, og den e-mailadresse, Apple bruger til at kontakte dig vedrørende din konto. Organisationen, der kræver din e-mailadresse tilbage, har ikke adgang til dine data, og dine data forbliver tilknyttet dit Apple-id, uanset om du ændrer den e-mailadresse, der er tilknyttet din konto eller ej.

Disse data omfatter eventuelt indhold, du har gemt i iCloud, f.eks. billeder, videoer og dokumenter, samt køb i App Store, iTunes Store og Apple Books eller et Apple Music-abonnement. Log ind med den opdaterede e-mailadresse for dit Apple-id for at fortsætte med at bruge iCloud, App Store, iTunes Store, Apple Books, Apple Pay, iMessage, FaceTime, Find min iPhone og meget mere.

Hvis du ikke opdaterer e-mailadressen for dit Apple-id

Hvis du ikke vælger en ny e-mailadresse for dit Apple-id inden for den angivne periode efter den første notifikation fra Apple, vil de tjenester, der er tilknyttet dit Apple-id, f.eks. iMessage og FaceTime, være inaktive, indtil du ændrer e-mailadressen for dit Apple-id

Opdater e-mailadressen for dit Apple-id

Hvis du ikke opdaterer dit Apple-id inden for den angivne periode efter den første notifikation fra Apple, ændres dit Apple-id til et midlertidigt brugernavn, der indeholder @temporary.appleid.com. For eksempel ændres john@example.edu til john-example.edu@temporary.appleid.com.

Hvis du vil opdatere dit Apple-id efter den angivne periode, skal du logge ind med dit midlertidige Apple-id-brugernavn, når du ændrer e-mailadressen for dit Apple-id.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.