Om sikkerhedsindholdet i iTunes 12.9.2 til Windows

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iTunes 12.9.2 til Windows.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

iTunes 12.9.2 til Windows

Udgivet 5. december 2018

Safari

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre manipulering med adresselinjen

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2018-4440: Wenxu Wu fra Tencent Security Xuanwu Lab (xlab.tencent.com)

Safari

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Indlæsning af et skadeligt websted kan medføre manipulering med brugergrænsefladen

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedret godkendelse.

CVE-2018-4439: xisigr fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4437: HyungSeok Han, DongHyeon Oh og Sang Kil Cha fra KAIST Softsec Lab, Korea

CVE-2018-4464: HyungSeok Han, DongHyeon Oh og Sang Kil Cha fra KAIST Softsec Lab, Korea

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4441: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2018-4442: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2018-4443: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre afsløring af følsomme data

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2018-4444: James Lee (@Windowsrcer) fra S2SWWW (s2swww.com)

Post tilføjet 3. april 2019

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et logikproblem, som resulterede i beskadiget hukommelse. Det er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2018-4438: lokihardt fra Google Project Zero, Qixun Zhao fra Qihoo 360 Vulcan Team

Post tilføjet 22. januar 2019

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.