Om sikkerhedsindholdet i iOS 12.0.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS 12.0.1.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

iOS 12.0.1

Udgivet 8. oktober 2018

VoiceOver

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: En lokal hacker kan muligvis se fotos og kontakter fra låseskærmen

Beskrivelse: Et problem med låseskærmen gjorde det muligt at få adgang til billeder og kontakter på en låst enhed. Vi har løst problemet ved at begrænse mulighederne på en låst enhed.

CVE-2018-4380: videosdebarraquito

Vis

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: En lokal hacker kan muligvis dele elementer fra låseskærmen

Beskrivelse: Et problem med låseskærmen gjorde det muligt at få adgang til delefunktionen på en låst enhed. Vi har løst problemet ved at begrænse mulighederne på en låst enhed.

CVE-2018-4379: videosdebarraquito

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.