Om sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 7.7

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 7.7.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

iCloud til Windows 7.7

Udgivet 8. oktober 2018

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Uventet interaktion forårsager en ASSERT-fejl

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret validering.

CVE-2018-4191: fundet af OSS-Fuzz

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Sikkerhedsfejl på tværs af oprindelsessteder omfatter den åbnede rammes oprindelse

Beskrivelse: Problemet er løst ved at fjerne oplysninger om oprindelse.

CVE-2018-4311: Erling Alf Ellingsen (@steike)

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2018-4316: crixer, Hanming Zhang (@4shitak4) fra Qihoo 360 Vulcan Team

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4299: Samuel Groβ (saelo), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4323: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4328: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4358: @phoenhex-team (@bkth_ @5aelo @_niklasb), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4359: Samuel Groß (@5aelo)

CVE-2018-4360: William Bowling (@wcbowling)

Post opdateret 24. oktober 2018

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et skadeligt websted kan medføre uventet funktionsmåde på tværs af oprindelsessteder

Beskrivelse: Der var et problem med "iframe"-elementer på tværs af oprindelsessteder. Problemet er løst ved forbedret sporing af sikkerhedsoprindelser.

CVE-2018-4319: John Pettitt fra Google

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et skadeligt websted kan muligvis udføre scripts i sammenhæng med et andet websted

Beskrivelse: Der var et problem med scripting på tværs af websteder i Safari. Problemet er løst ved forbedret validering af URL-adresser.

CVE-2018-4309: en anonym researcher i samarbejde med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et use-after-free problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4197: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4306: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4312: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4314: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4315: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4317: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4318: Ivan Fratric fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et skadeligt websted kan eksfiltrere billeddata på tværs af oprindelsessteder

Beskrivelse: Der var et problem med scripting på tværs af websteder i Safari. Problemet er løst ved forbedret validering af URL-adresser.

CVE-2018-4345: en anonym researcher

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Uventet interaktion forårsager en ASSERT-fejl

Beskrivelse: Et problem med hukommelsesforbrug er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4361: fundet af OSS-Fuzz

Post opdateret 24. oktober 2018

Yderligere anerkendelser

SQLite

Vi vil gerne takke Andreas Kurtz (@aykay) fra NESO Security Labs GmbH for hjælpen.

WebKit

Vi vil gerne takke Cary Hartline, Hanming Zhang fra 360 Vuclan Team, Tencent Keen Security Lab, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative, og Zach Malone fra CA Technologies for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.