Om sikkerhedsindholdet i Apple-support 2.4 til iOS

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i Apple-support 2.4 til iOS.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Apple-support 2.4 til iOS

Udgivet 17. september 2018

Analyse

Fås til: iOS 11.0 og nyere versioner

Effekt: En hacker i en privilegeret netværksposition kan muligvis opfange analysedata, som er sendt til Apple

Beskrivelse: Analysedata blev sendt via HTTP i stedet for HTTPS. Problemet blev løst ved at sende analysedata via HTTPS.

CVE-2018-4397: Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit)

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.